ULTRALIGHT cipő babatornához, rózsaszín

Ref.
8489400
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.64 / 5 55 Vélemények
Termékelőny
Az első cipőm babatornához! Egyszerűek és praktikusak, segítenek, hogy a gyerekek ne csússzanak meg az akadályokon.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Rugalmasság
Hajlékony felsőrész és talp.
Tapadás
Jól tapad első-hátsó megerősítéseknek és a csúszásgátló talpnak köszönhetően.
Könnyű le- és felvétel
Könnyen felismerhető jobb- és ballábas pár, tépőzáras pánt, húzónyelv.

JELLEMZŐK

Méretek
20-30
Összetétel
Felsőrész : 90.0% Poliészter, Felsőrész : 10.0% Poliuretán Alsó rész : 100.0% Hőre lágyuló polietilén (TPE) Felső rész : 100.0% Poliészter
Tests
A Domyos Ultralight cipőt kisgyerekek tesztelték képességfejlesztő pályán, babatorna közben. Minden Domyos cipőt laboratóriumban teszteltünk, többek között a tapadás és a tartósság ellenőrzése érdekében. Termékeink megfelelnek a Decathlon mérgező anyagokra vonatkozó szigorú előírásainak. Termékeink összetevői strapabírók, tartósak.
Ajánlott
Babatornához.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Ajánlott nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolni.
Használati korlátozások
A Domyos cipők beltéri használatra készültek.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A mozgás jótékony hatásai kiskortól:
A rendszeres testmozgás már egészen kiskortól kezdve jótékonyan hat a testi és szellemi fejlődésre. A helyes életvezetés elsajátításával csökkenthetők az évek előrehaladtával jelentkező egészségügyi problémák. A csoportos mozgás ezenfelül elősegíti a beilleszkedést a közösségbe, hozzájárul a gyerek személyiségének kibontakozásához.
Testi és szellemi jótékony hatások:
Milyen jótékony hatásai vannak a testre? - Az alapvető testi képességek elsajátítása (pszichomotorikus fejlődés) - Segíti a fejlődést - Véd az elhízástól Melyek a szellemi jótékony hatások? - Növeli a magabiztosságot - Segíti a csoportba illeszkedést - Hozzájárul a gyerek személyiségének kibontakozásához
Használati tanácsok:
A Domyos cipőket beltéri használatra terveztük (száraz, nem érdes felületre). Zokni nélkül hordható, így tökéletes érzékelést biztosít a talpnak. A talpban lévő idegek így jobban érzékelik a talajt, ami segíti az egyensúlyozást.
A gyerekek lábfejének jellemzői:
A gyerekeknek fontos, hogy mezítláb járjanak, mivel ezáltal fejlődik bőrérzékelő képességük. A talpon lévő idegek segítenek meghatározni, hogy mely pontokon oszlik el a testsúly, ami fontos a jó egyensúlyhoz. Szélesek és rugalmasak, a Domyos cipőkben a gyerekek lába nyugodtan fejlődhet és erősödhet, de védve vannak a hidegtől és a sérülésveszélyes felületektől. Minden babacipőt a kicsik testi adottságainak megfelelően terveztünk.
A mozgás:
Mi az a babatorna? Megfelelő anyagokból kialakított pályán, oktatók felügyelete mellett végzett játékos tornagyakorlatok. A pályákon különböző tornaszerek állnak a gyerekek rendelkezésére (gerendák, lépcsők, csúszdák, párhuzamos korlátok, alagutak, hengerek), amelyeken csúszni, mászni, ugrálni és egyensúlyozni tudnak! A babatorna 10 hónapostól 6 éves korig ajánlott.
A mozgásforma jótékony hatásai:
Melyek a babatorna előnyei? A babatorna elősegíti a gyerekek pszichomotorikus fejlődését, különösen a mozgást, a mozgáskoordinációt, az érzékszerveket és az egyensúly-érzékelést fejleszti. A különböző tornaszereken egyensúlyozás, az ugrálás, a gurulás és a mászás magabiztosabbá, önállóbbá teszi gyermekét.
Ruházat:
Mi a megfelelő viselet babatornához? Kényelmes és rugalmas, az évszaknak megfelelő viselet: póló rövidnadrággal, laza nadrág melegítőfelsővel vagy melegítő együttes, és már kezdődhet is a bemelegítés! És hogy a gyerekek ne csússzanak el: egy pár Domyos cipő.
Miért fontos a megfelelő méret kiválasztása?
Hogyan válassz méretet? A méret kiválasztása alapvető fontosságú: már az 5 mm-rel kisebb vagy nagyobb méret sem megfelelő. A kicsi méret miatt sérülhet a boka és a lábujjak, lehorzsolódhat a bőr. A nagy méret miatt megváltozhat a járás, a dörzsöléstől vízhólyagok jelenhetnek meg a lábon. Az 1 és 2 év közötti gyerekek lába átlagosan 3-4 havonta nő egy méretet. Ne felejtsd el rendszeresen ellenőrizni a méretet!

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 17 november 2019
  Használja: 7 és 12 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title

 • 30 és 39 év között
  09 április 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Praktikum

  Sajnos könnyen kicsatolodik, és ezért kényelmetlen tud lenni.

 • Férfi
  40 és 49 év között
  25 február 2019
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Megfelelő kisgyereknek.

  Gyerek szereti, könnyen felveszi, jól érzi magát benne.

AZ OLDAL TETEJERE