Ujjatlan felső babatornához, 100-as, fehér mintás

Ref.
8490101
Termékelőny
A legegyszerűbb és legkényelmesebb ujjatlan felső... Modern, fiatalos mintákkal! A Domyos garantálja a forma- és színtartást. Könnyen áthúzható a fejen.
fölött
1 490 Ft1 190 Ft*
Lágy tapintás
100% pamut anyag. Hosszúszálú pamut, garantált puhaság. Fésült pamut.
Rugalmas anyag
Természetesen rugalmas anyaga és bő szabása megkönnyíti a mozdulatokat.
Könnyű le- és felvétel
Széles nyakkivágása miatt könnyen felvehető.

JELLEMZŐK

Kapható még
Fehér
Méretek
12 hónapos - 6 éves
Összetétel
Fő anyag : 100.0% Pamut
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Tornázáshoz.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mit jelent a torna a gyerekeknek?
Megfelelő anyagokból kialakított pályán, oktatók felügyelete mellett végzett játékos tornagyakorlatok. A pályákon különböző tornaszerek állnak a gyerekek rendelkezésére (gerendák, lépcsők, párhuzamos korlátok, alagutak, hengerek, trambulinok), amelyeken gyalogolni, futni, ugrálni, egyensúlyozni, mászni és gurulni tudnak.
Melyek a torna előnyei?
A torna elősegíti a gyerekek pszichomotorikus fejlődését, különösen a mozgást és a mozgáskoordinációt, és fejleszti az egyensúlyt.
Mi a megfelelő viselet tornához?
Kényelmes és rugalmas, az évszaknak megfelelő viselet: póló rövidnadrággal, laza nadrág vagy legging melegítőfelsővel vagy melegítő együttes, és már kezdődhet is a bemelegítés! És hogy a gyerekek ne csússzanak el: egy pár Domyos cipő.
Mintás, 100% pamut ujjatlan felső.
100% pamut ujjatlan felső, tökéletes ár-érték arány. Alapdarab, mely torna és más sportok közben is viselhető. Hozzáadott értéke a stílus: színek és minta
AZ OLDAL TETEJERE