Tüllszoknya, rózsaszín

Ref.
8399633
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Szeretnél könnyedén táncolni a színpadon? A közvetlenül a balettdresszre húzható tüllszoknya kerek táskájában szállítva nem gyűrődik össze. Készen állsz? Rajtad a sor! Táncolj!

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Szabad mozgás
Bélése rásimul a testre, és követi a mozdulatokat.
Jó tartás
A balettdresszre húzva viselendő, jól illeszkedik hozzá.

JELLEMZŐK

Méretek
4-16 éves korig
Szín
halvány rózsaszín, fehér.
Összetétel
Fő anyag : 100.0% Poliamid Belső anyag : 82.0% Poliészter, Belső anyag : 18.0% Elasztán
Approved by
Mérnökünk, Inès, amatőr és profi balettosokkal teszteltette termékeinket.Balettórán használták a termékeket, majd elmondták pozitív és negatív visszajelzéseiket.Ezen visszajelzéseknek köszönhetően dolgoztunk tovább, hogy mégjobban megfeleljünk az elvárásoknak.Caroline, termékmenedzser, szintén tesztelteti minden új termék minden méretét, hogy azok méreteiben is pontosak legyenek.
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miből áll a klasszikus balettruházat?
A ruházat gyakran kötelezően meghatározott, a balettmester írja elő. Javasoljuk, hogy a ruházat vásárlása előtt egyeztess a stúdióval! A balettdressz és a harisnya tökéletes ruházat, mivel semmilyen mozdulat közben nem mozdul el. Ha szeretnéd, szoknyával kiegészítheted. A cipő a balettmester előírása szerint piskóta- vagy csepptalpú legyen! Mit viselj, hogy melegen tartsad az izmaidat? Kardigánt!
Hogyan válassz balettruhát?
Jelmondatunk: Pontos illeszkedés és kényelem. A dressz és a harisnya ne legyen se túl szoros, se túl bő! A lényeg, hogy örömmel, mosolyogva táncolhass benne! A biztonság kedvéért csinálj pár mozdulatot a próbafülkében: emeld fel a karodat, hajolj előre! A ruha nem mozdulhat el. A szoknya nem kötelező eleme a ruházatnak, csupán kiegészítő! A derékon kell viselni, és fontos, hogy kövesse a mozdulatokat. Készen állsz? Rajtad a sor! Táncolj!
Hogy hordjam a tüllszoknyát ?
Csodálatos és magával ragadó, de a tüllszoknya a gálára, és nem táncórára való. Tartsd be a balettmester év végi gálára vonatkozó utasításait!Gyakran a fehér rövid ujjú balettruhára veszik fel!
Mire jó a kerek táska ?
A kerek, tüllszoknya méretéhez igazított táska meggátolja, hogy a szoknya összegyűrődjön. Szíjjal van benne rögzítve, hogy ne mozogjon.Rövid vagy hosszú pántja segítségével könnű szállítani. Fontos, hogy ne gyűrődjön, mert tudjuk, hogy milyen nehéz a tüllszoknyát vasalni!

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • Férfi
  40 és 49 év között
  06 március 2019
  Használja: 7 és 12 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Tüll szoknya

  Ár értékarány kiváló.

AZ OLDAL TETEJERE