Tornacipő I MOVE, rózsaszín, szürke

Ref.
8504319
Termékelőny
Ideális cipő mozgáshoz, nagyobb gyerekeknek: sarka jól tart, elől hajlékony. Egyszerűen és gyorsan felvehető. A kivehető talpbetét segít a megfelelő méret kiválasztásában.

3 KAPHATÓ TERMÉKEK

fölött
5 490 Ft4 490 Ft*
Jól tart
A saroknál elhelyezett merev kéreg tartja a láb hátsó részét.
Rugalmasság
Hajláskönnyítő bemetszések a lábfej elülső részénél: hajlékony külső talp.
Egyszerű használat
Kivehető belső talpával ellenőrizheti a méretet.
Könnyű le- és felvétel
Gumírozott fűzők, tépőzáras pántok, jobb- és ballábas cipő jelölése.
Tapadás
Csúszásgátló külső talpa nem hagy nyomot a padlón.
Könnyű súly
Csak 130 g a 27-es méret.

JELLEMZŐK

Méretek
25-30
Összetétel
Alsó rész : 100.0% Gumi Felsőrész : 60.0% Poliészter, Felsőrész : 40.0% Poliuretán Felső rész : 100.0% Poliészter
Approved by
Kutatókból és mozgáselemző specialistákból álló csoportunk
Tests
Minden Domyos cipőt laboratóriumban teszteltünk, többek között a tapadás és a tartósság ellenőrzése érdekében. Termékeink megfelelnek a Decathlon mérgező anyagokra vonatkozó szigorú előírásainak. A Domyos összes gyerekcipőjét gyerekek tesztelték babatorna közben.
Ajánlott
Babatornához.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Ajánlott nedvességtől és fénytől védett, száraz, jól szellőző helyen tárolni.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A kisebb gyerekeknek ideális cipők:
1 és 6 éves kor között a talp fontos szerepet játszik a gyermek fejlődésében és növekedésében. A gyerekek talpának a fejlődés különböző fázisaiban más és más speciális igényei vannak, melyeket cipőink mind kielégítenek.
Hogyan válasszon gyerek cipőt?
1-2 évesek (20-24-es méret): a járás elsajátítása. A talp lapos, kerek, tömzsi: az I LEARN cipők nagyon hajlékonyak, hogy segítsék a természetes fejlődést. 3-6 évesek (25-30-as méret): a járás fejlődése, futás, ugrás. A talpak izmosodnak, vékonyulnak, megkezdődik a talpboltozat kialakulása: az I MOVE cipők rugalmasak, tartják a sarkat.
A 3-6 éves gyerekek lábfejének jellemzői
A 3-6 éves gyerekeknek, akik futnak és ugranak, olyan cipőre van szükségük, mely védi a lábat, ugyanakkor szabad mozgást biztosít. A Domyos I MOVE cipők erősen tartják a láb hátsó részét. A gyerekek ebben a korban fejlődnek (magasságuk és tömegük nő), intenzívebben és tovább mozognak. Tehát nagyobb védelemre és jobb tartásra van szükségük.
A megfelelő méret kiválasztása
A gyerekek lábfeje 1 és 3 éves koruk között fejlődik a legtöbbet. Rendszeresen ellenőrizze gyermeke lábméretét az áruházakban megtalálható lábmérővel, vagy honlapunkon, a „Hogyan válasszon méretet?” fejezet segítségével!
Talpbetéttel vagy anélkül?
Életünk kezdetekor talpunk lapos. A talpboltozat onnantól kezdve, hogy megtanulunk járni, folyamatosan alakul ki, főként a talp izmainak fejlődése nyomán. Emiatt nem szükséges a talpbetét jelenléte a gyerek cipőkben, amíg a talp fejlődik (kivéve szakember ajánlása esetén).
A mozgás jótékony hatásai kiskortól
A rendszeres testmozgás már egészen kiskortól kezdve jótékonyan hat a testi és szellemi fejlődésre. A helyes életvezetés elsajátításával csökkenthetők az évek előrehaladtával jelentkező egészségügyi problémák. A csoportos mozgás ráadásul segíti a szocializációt, jótékonyan hat a gyerekek személyiségfejlődésére.
Testi és szellemi jótékony hatások
Milyen jótékony hatásai vannak a testre? A pszichomotorikus és fizikai képességek, az erő és a hajlékonyság fejlesztése Segíti a növekedést Megakadályozza az elhízást Milyen jótékony hatásai vannak a szellemi fejlődésre? Növeli a magabiztosságot Segít beilleszkedni a csoportba Hozzájárul a tanulmányi eredmények javulásához Stressz- és szorongásoldó hatású
AZ OLDAL TETEJERE