Tornacipő, 500 I LEARN, fukszia/ barna

Ref.
8381194
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.88 / 5 72 Vélemények
Termékelőny
Könnyű cipő a kicsiknek: maximális rugalmasságot és tartást ad a lábnak, kül-, és beltéri használatra. Podológus által jóváhagyott. A kivehető talpbetét segít a megfelelő méret kiválasztásában.

4 KAPHATÓ TERMÉKEK

Rugalmasság
Hajláskönnyítő bemetszések: teljes hosszán nagyon hajlékony külső talp.
Jól tart
A sarkat merev elem és a magasra nyúló talp tartja.
Egyszerű használat
Kivehető belső talpával ellenőrizheti a méretet.
Könnyű le- és felvétel
Jobb- és ballábas cipő jelölése, tépőzáras pántok, széles nyílás.
Tapadás
Csúszásgátló külső talpa nem hagy nyomot a padlón.
Könnyű súly
Csak 85 g a 22-es méret.

JELLEMZŐK

Méretek
20-24
Összetétel
Alsó rész : 100.0% Gumi Felsőrész : 60.0% Poliészter, Felsőrész : 40.0% Poliuretán Felső rész : 100.0% Poliészter
Approved by
Podológus. Kutató-fejlesztő részlegünknek podológussal együttműködve sikerült feltérképeznie a cipő járásra gyakorolt hatását kisgyermekkorban.
Tests
Minden Domyos cipőt laboratóriumban teszteltünk, többek között a tapadás és a tartósság ellenőrzése érdekében. Termékeink megfelelnek a Decathlon mérgező anyagokra vonatkozó szigorú előírásainak. A Domyos összes gyerekcipőjét gyerekek tesztelték babatorna közben.
Ajánlott
Babatornához.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Ajánlott nedvességtől és fénytől védett, száraz, jól szellőző helyen tárolni.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A kisebb gyerekeknek ideális cipők:
1 és 6 éves kor között a talp fontos szerepet játszik a gyermek fejlődésében és növekedésében. A gyerekek talpának a fejlődés különböző fázisaiban más és más speciális igényei vannak, melyeket cipőink mind kielégítenek.
Hogyan válasszon gyerek cipőt?
1-2 évesek (20-24-es méret): a járás elsajátítása. A talp lapos, kerek, tömzsi: az I LEARN cipők nagyon hajlékonyak, hogy segítsék a természetes fejlődést. 3-6 évesek (25-30-as méret): a járás fejlődése, futás, ugrás. A talpak izmosodnak, vékonyulnak, megkezdődik a talpboltozat kialakulása: az I MOVE cipők rugalmasak, tartják a sarkat.
Az 1-2 éves gyerekek lábfejének jellemzői:
A talpnak nincs szüksége cipőre, hogy fejlődjön. A cipőre azért van szükség, fogy védje a lábat a hidegtől, az ütésektől, kül- és beltéren egyaránt. A Domyos I LEARN biztosítja az 1-2 éves gyerekek számára szükséges védelmet és mozgásszabadságot: a hajlékony cipőben a talp természetes módon fejlődhet, vékony, lapos és nagyon rugalmas talpa a mezítlábas járáshoz hasonló hatást kelt.
A megfelelő méret kiválasztása
A méret nagyon egyszerűen ellenőrizhető: vegye ki a talpbetét a cipőből, majd tegye a földre! Helyezze gyermeke lábát a talpbetétre úgy, hogy sarka a hátsó vonalig érjen! Ha lábujjai a talpbetét vonalas mintázatú részében vannak, a méret megfelelő. Rendszeresen ellenőrizze a méretet, mert a gyerekek lábfeje 1 és 3 éves koruk között fejlődik a legtöbbet! További információért tekintse meg honlapunk „Hogyan válasszon méretet?” fejezetét!
Talpbetéttel vagy anélkül?
Életünk kezdetekor talpunk lapos. A talpboltozat onnantól kezdve, hogy megtanulunk járni, folyamatosan alakul ki, főként a talp izmainak fejlődése nyomán. Emiatt nem szükséges a talpbetét jelenléte a gyerek cipőkben, amíg a talp fejlődik (kivéve szakember ajánlása esetén).
A mozgás jótékony hatásai kiskortól
A rendszeres testmozgás már egészen kiskortól kezdve jótékonyan hat a testi és szellemi fejlődésre. A helyes életvezetés elsajátításával csökkenthetők az évek előrehaladtával jelentkező egészségügyi problémák. A csoportos mozgás ráadásul segíti a szocializációt, jótékonyan hat a gyerekek személyiségfejlődésére.
Testi és szellemi jótékony hatások
Milyen jótékony hatásai vannak a testre? - Az alapvető testi képességek elsajátítása (motorikus fejlődés, egyensúly, mozgáskoordináció) - Segíti a fejlődést - Véd az elhízástól Melyek a szellemi jótékony hatások? Növeli a magabiztosságot Segít beilleszkedni a közösségbe Hozzájárul a gyerekek személyiségfejlődéséhez Fokozza a koncentráló képességet
A mozgás
Mi az a babatorna? Megfelelő felszerelésekkel kialakított pályán végzett játékos tornagyakorlatok. A pályákon különböző tornaszerek állnak a gyerekek rendelkezésére (gerendák, lépcsők, csúszdák, párhuzamos korlátok, alagutak, hengerek... ), amelyeken csúszni, mászni, ugrálni és egyensúlyozni tudnak! A gyakorlatok már 1 éves kortól kipróbálhatók otthon, kül- és beltéren egyaránt.
A mozgásforma jótékony hatásai
Melyek a babatorna előnyei? A babatorna elősegíti a gyerekek pszichomotorikus fejlődését, különösen a mozgást, a mozgáskoordinációt, az érzékszerveket és az egyensúly-érzékelést fejleszti. A különböző tornaszereken egyensúlyozás, az ugrálás, a gurulás és a mászás magabiztosabbá, önállóbbá teszi gyermekét.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 26 február 2021
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Cipő

  Praktikus

 • 11 november 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Kényelmes viselet

  3 éves kislányom hordja, nagyon szereti, egyszerűen be tudja magának tépőzárazni, mikor felveszi, kézreáll neki! Járás közben is kényelmes, nem esik orra benne, jól illeszkedik a lábára, s jól tud benne menni, pont olyan, amilyet egy cipőtől elvártam! Bátran merem ajánlani!

 • 08 november 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Cipő

  Tökéletes

AZ OLDAL TETEJERE