Tornacipő, 100 I LEARN FIRST, tengerészkék

Ref.
8380312
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.18 / 5 11 Vélemények
Termékelőny
Könnyű cipő a kicsiknek: nagyon hajlékony, tartja a sarkat, kül- és beltéren egyaránt ideális. Könnyen felvehető: pánt, húzónyelv, jobb- és ballábas cipő jelölése.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Rugalmasság
Hajláskönnyítő bemetszések: teljes hosszán hajlékony külső talp.
Jól tart
A sarkat merev elem és a magasra nyúló talp tartja.
Könnyű le- és felvétel
Nagy nyílás, széles tépőzáras pánt, a jobb- és ballábas cipő jelölése.
Tapadás
Csúszásgátló külső talpa nem hagy nyomot a padlón.
Könnyű súly
Csak 85 g a 22-es méret.

JELLEMZŐK

Méretek
20-24
Összetétel
Alsó rész : 100.0% Hőre lágyuló gumi (TPR) Felsőrész : 60.0% Poliészter, Felsőrész : 40.0% Poliuretán Felső rész : 100.0% Poliészter
Approved by
Kutatókból és mozgáselemző specialistákból álló csoportunk
Tests
Minden Domyos cipőt laboratóriumban teszteltünk, többek között a tapadás és a tartósság ellenőrzése érdekében. Termékeink megfelelnek a Decathlon mérgező anyagokra vonatkozó szigorú előírásainak. A Domyos összes gyerekcipőjét gyerekek tesztelték babatorna közben.
Ajánlott
Babatornához.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Ajánlott nedvességtől és fénytől védett, száraz, jól szellőző helyen tárolni.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A kisebb gyerekeknek ideális cipők:
1 és 6 éves kor között a talp fontos szerepet játszik a gyermek fejlődésében és növekedésében. A gyerekek talpának a fejlődés különböző fázisaiban más és más speciális igényei vannak, melyeket cipőink mind kielégítenek.
Hogyan válasszon gyerek cipőt?
1-2 évesek (20-24-es méret): a járás elsajátítása. A talp lapos, kerek, tömzsi: az I LEARN cipők nagyon hajlékonyak, hogy segítsék a természetes fejlődést. 3-6 évesek (25-30-as méret): a járás fejlődése, futás, ugrás. A talpak izmosodnak, vékonyulnak, megkezdődik a talpboltozat kialakulása: az I MOVE cipők rugalmasak, tartják a sarkat.
Az 1-2 éves gyerekek lábfejének jellemzői
A talpnak nincs szüksége cipőre, hogy fejlődjön. A cipőre azért van szükség, fogy védje a lábat a hidegtől, az ütésektől, kül- és beltéren egyaránt. A Domyos I LEARN biztosítja az 1-2 éves gyerekek számára szükséges védelmet és mozgásszabadságot: a hajlékony cipőben a talp természetes módon fejlődhet, vékony, lapos és nagyon rugalmas talpa a mezítlábas járáshoz hasonló hatást kelt.
A megfelelő méret kiválasztása
A gyerekek lábfeje 1 és 3 éves koruk között fejlődik a legtöbbet. Rendszeresen ellenőrizze a gyermek lábméretét az áruházakban megtalálható lábmérővel, vagy honlapunkon, a „Hogyan válasszon méretet?” fejezet segítségével!
Talpbetéttel vagy anélkül?
Életünk kezdetekor talpunk lapos. A talpboltozat onnantól kezdve, hogy megtanulunk járni, folyamatosan alakul ki, főként a talp izmainak fejlődése nyomán. Emiatt nem szükséges a talpbetét jelenléte a gyerek cipőkben, amíg a talp fejlődik (kivéve szakember ajánlása esetén).
A mozgás jótékony hatásai kiskortól
A rendszeres testmozgás már egészen kiskortól kezdve jótékonyan hat a testi és szellemi fejlődésre. A helyes életvezetés elsajátításával csökkenthetők az évek előrehaladtával jelentkező egészségügyi problémák. A csoportos mozgás ráadásul segíti a szocializációt, jótékonyan hat a gyermek személyiségfejlődésére.
Testi és szellemi jótékony hatások
Milyen jótékony hatásai vannak a testre? - Az alapvető testi képességek elsajátítása (motorikus fejlődés, egyensúly, mozgáskoordináció) - Segíti a fejlődést - Véd az elhízástól Melyek a szellemi jótékony hatások? - Növeli a magabiztosságot - Segít beilleszkedni a csoportba - Hozzájárul a gyermek személyiségének kibontakozásához Fokozza a koncentráló képességet
A mozgás
Mi az a babatorna? Megfelelő felszerelésekkel kialakított pályán végzett játékos tornagyakorlatok. A pályákon különböző tornaszerek állnak a gyerekek rendelkezésére (gerendák, lépcsők, csúszdák, párhuzamos korlátok, alagutak, hengerek... ), amelyeken csúszni, mászni, ugrálni és egyensúlyozni tudnak! A gyakorlatok már 1 éves kortól kipróbálhatók otthon, kül- és beltéren egyaránt.
A mozgásforma jótékony hatásai
Melyek a babatorna előnyei? A babatorna elősegíti a gyerekek pszichomotorikus fejlődését, különösen a mozgást, a mozgáskoordinációt, az érzékszerveket és az egyensúly-érzékelést fejleszti. A különböző tornaszereken egyensúlyozás, az ugrálás, a gurulás és a mászás magabiztosabbá, önállóbbá teszi gyermekét.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 07 szeptember 2020
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title

 • 03 február 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Első cipőnek tökéletes

  Kisfiam első cipője, amit már járáshoz vettünk, nagyon szeretjük, remélem nem szűnikeg a típus, mert nagyobb méretben is megvásárolnám. Nagyon könnyű és rugalmas talpú, jól tapad, nem csúszik.

 • 07 január 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  ****

  ****

AZ OLDAL TETEJERE