TC7 futópad

Ref.
8284676
Termékelőny
Nagyobb teljesítményű motor, nagy futófelület, megnövelt, háttérvilágítású konzol és 20 edzésprogram, melyek segítségével elérheti céljait!
189 990 Ft169 990 Ft*
Az ár 11/05/2016 -től a készlet erejéig érvényes
Sokoldalúság
Maximum 18 km/h sebességgel sétálhat vagy futhat, 0-10%-os dőlésszöggel.

JELLEMZŐK

Futószalag
51*135 cm
Max. sebesség:
18 km/h (2,50 LE)
Méret:
H168 x Sz88 x M140 cm.
Összecsukva
H101 x Sz88 x M173 cm.
Doboz mérete
H198 x Sz76 x M29 cm.
Doboz súlya
94 kg.
Ajánlott
teljesítménye növeléséhez, gyorsabb tempójú futáshoz vagy gyalogláshoz.
Garancia
5 év a vázra, 2 év a motorra, az alkatrészekre és a szerelésre. Szolgáltatások: domyos.com

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Törölje le az izzadságot minden használat után! Rendszeresen ellenőrizze, hogy a csavarok kellően meg vannak-e húzva, illetve hogy a futószalag kellően feszes-e, beállítása megfelelő-e (bővebb információt a használati utasításban talál)! Javasoljuk, hogy kenje meg a futószalagot, hogy a súrlódást csökkentse a szalag és a deszka között! Figyelem, kifejezetten futópadhoz készült kenőanyagot (100% szilikont) használjon!
Tárolási tippek
Száraz helyen tárolja! Szabadtéren nem tárolható!
Használati korlátozások
Otthoni használatra, 5 h/hét. Maximális teherbírás: 130 kg.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Futófelület
A Domyos TC7 megnövelt szélességű és hosszúságú (51*135 cm) futófelülete ideális gyorsabb tempójú, nagyobb lépéshosszt eredményező futáshoz.
A motor teljesítménye és a maximális sebesség
Az váltóáramú és egyenáramú motor teljesítménye: 2,5 LE egyenáramnál Tudta-e? Az 1,8 LE teljesítményű, egyenáramú motor megfelelő választás egy 90 kg testsúlyú férfinak, aki 16 km/h sebességgel fut 1 órán át. A TC7 2,5 LE-s, egyenáramú motorral rendelkezik, így Ön mindig újabb és újabb célokat tűzhet ki maga elé! Max. sebesség: 1-18 km/h Igen fontos szempont részidős edzést végzőknek és azoknak, akik állóképességüket szeretnék növelni.
REZGÉSCSILLAPÍTÁS
A TC7 Soft Impact rezgéscsillapító rendszerrel rendelkezik: tökéletes kényelem mozgás közben, védi az ütődésektől az ízületeket futás közben. Érdemes tudni: A haladó futóknak, akik a sebességre fektetik a hangsúlyt nem szükséges jó ütéscsillapítással rendelkező cipőt választaniuk, ha a TC7-en futnak.
KONZOL ÉS EDZÉSPROGRAMOK
A Domyos TC7 futópad megnövelt, háttérvilágítású konzolja 4 funkcióval és 20 edzésprogrammal rendelkezik, melyek segítségével elérheti céljait! 4 funkció: idő, sebesség, megtett távolság, becsült elégetett kalória. - 10 teljesítményalapú edzésprogram (résztávos, intervallum) - 10 súlycsökkentő edzésprogram a kalóriaégetéshez. A hangszóróknak és a Jack-bementnek (3,5 mm) köszönhetően edzés közben hallgathatja mp3-lejátszóját.
ÖSSZECSUKÁS ÉS TÁROLÁS
A Domyos TC7 futópad könnyen összecsukható, helytakarékos, mérnökeink úgy tervezték, hogy egyszerre legyen kis helyigényű és stabil.
TANÁCSOK AZ EDZÉS KÖZBENI OPTIMÁLIS KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN
A futó kényelme érdekében javasolt az edzettségi szintnek megfelelő futócipő használata. A futópad stabilitásának növelése, a rezgések és a zajok csökkentése, valamint a padló védelme érdekében javasoljuk, hogy helyezzen védőszőnyeget a futópad alá. Erre a célra ajánljuk a Domyos Training Mat terméket.
A MEGFELELŐ ELHELYEZKEDÉS A FUTÓFELÜLETEN!
Álljon a lábtartóra, mielőtt bekapcsolná a futópadot, majd helyezkedjen el a 1 km/h sebességgel működő szalag közepén! Kezdődhet az edzés! Figyelem: a TC7 futópad alapbeállítás szerint 2 km/h sebességgel kezd működni a bekapcsolást követően. A biztonságosabb használat érdekében javasoljuk a sebesség 1 km/h-ra csökkentését, mielőtt a futószalagra lép!
TANÁCSOK A FUTÓPAD ÖSSZECSUKÁSÁHOZ
A TC7 gyorsan és biztonságosan összecsukható. Az összecsukás mentéről bővebb információt a használati útmutatóban talál. Hogy kímélje hátát, guggoljon le, fogja meg a futófelületet és minél egyenesebb testtartással emelje addig, amíg rögzíthető magasságba nem kerül!
Szerviz, szolgáltatások, használati utasítás
Az alábbiakkal kapcsolatos információért keresse fel www.domyos.com honlapunkat: - A termék garanciája - A termék összeszerelése, beállítás és használata - Problémamegoldás - A futópad használati útmutatójának letöltése
AZ OLDAL TETEJERE