TC3 futópad

Ref.
8288262
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 3 Vélemények
Termékelőny
Verhetetlen ár/érték arányú termék 8 edzésprogrammal, melyek motiválják céljai elérésében.
119 990 Ft109 990 Ft*
Az ár 11/05/2016 -től a készlet erejéig érvényes
Sokoldalúság
Maximum 14 km/h sebességgel sétálhat vagy futhat, 0-10%-os dőlésszöggel.
Ütéscsillapítás
Rugalmas fából készült deszka: jó rezgéscsillapítás.

JELLEMZŐK

Futószalag
41*127 cm
Max. sebesség:
14 km/h (2 LE)
Méret
H162 x Sz73 x M138 cm.
Összecsukva
H80 x Sz73 x M153 cm.
Doboz mérete
H170 x Sz75 x M28 cm.
Doboz súlya:
57 kg
Ajánlott
a kondíció megőrzéséhez gyaloglással és lassabb tempójú futással.
Garancia
5 év a vázra, 2 év a motorra, az alkatrészekre és a szerelésre. Szerviz, Vevőszolgálat: domyos.com

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Törölje le az izzadságot minden használat után! Rendszeresen ellenőrizze, hogy a csavarok kellően meg vannak-e húzva, illetve hogy a futószalag kellően feszes-e, beállítása megfelelő-e (bővebb információt a használati utasításban talál)! Javasoljuk, hogy kenje meg a futószalagot, hogy a súrlódást csökkentse a szalag és a deszka között! Figyelem, kifejezetten futópadhoz készült kenőanyagot (100% szilikont) használjon!
Tárolási tippek
Száraz helyen, beltéren tárolja!
Használati korlátozások
Otthoni használatra, 5 h/hét. Maximális teherbírás: 130 kg.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Futófelület
A Domyos TC3 futófelülete (41*127 cm) ideális választás azoknak, akik kondíciójukat gyaloglással és lassabb tempójú futással kívánják megőrizni.
A motor teljesítménye és a maximális sebesség
A TC3 futópad 2 LE-s, egyenárammal működő motorral rendelkezik, melyet maximum 1 óra gyalogláshoz vagy futáshoz terveztek. Max. sebesség: 1-14 km/h A TC3 sebessége 0,1 km/h léptékkel növelhető, így még biztonságosabb és kényelmesebb.
REZGÉSCSILLAPÍTÁS
A TC3 rugalmas fából készült deszkája jó rezgéscsillapítást biztosít, védi az ízületeket a futás során jelentkező ütésektől, és lendületes mozgást tesz lehetővé mérsékelt tempójú futás közben. Érdemes tudni: a még nagyobb védelem érdekében javasolt a futócipő használata.
KONZOL ÉS EDZÉSPROGRAMOK
A Domyos TC3 futópad előprogramozott 4 funkciója és 8 edzésprogramja segít az alapvető célok elérésében: 4 funkció: az idő, a sebesség, a távolság és a becsült elégetett kalóriák száma. - 4 teljesítményalapú edzésprogram (résztávos, intervallum). - 4 súlycsökkentő edzésprogram a kalóriaégetéshez.
ÖSSZECSUKÁS ÉS TÁROLÁS
A Domyos TC3 futópad könnyen összecsukható, helytakarékos, mérnökeink úgy tervezték, hogy egyszerre legyen kis helyigényű és stabil.
TANÁCSOK AZ EDZÉS KÖZBENI OPTIMÁLIS KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN
A futó kényelme érdekében javasolt az edzettségi szintnek megfelelő futócipő használata. A futópad stabilitásának növelése, a rezgések és a zajok csökkentése, valamint a padló védelme érdekében javasoljuk, hogy helyezzen védőszőnyeget a futópad alá. Erre a célra ajánljuk a Domyos Training Mat terméket.
A MEGFELELŐ ELHELYEZKEDÉS A FUTÓFELÜLETEN!
Álljon a lábtartóra, mielőtt bekapcsolná a futópadot, majd helyezkedjen el a 1 km/h sebességgel működő szalag közepén! Kezdődhet az edzés! Figyelem: a TC3 futópad alapbeállítás szerint 2 km/h sebességgel kezd működni a bekapcsolást követően. A biztonságosabb használat érdekében javasoljuk a sebesség 1 km/h-ra csökkentését, mielőtt a futószalagra lép!
TANÁCSOK A FUTÓPAD ÖSSZECSUKÁSÁHOZ
A TC3 gyorsan és biztonságosan összecsukható. Az összecsukás mentéről bővebb információt a használati útmutatóban talál. Hogy kímélje hátát, guggoljon le, fogja meg a futófelületet és minél egyenesebb testtartással emelje addig, amíg rögzíthető magasságba nem kerül!
Szerviz, szolgáltatások, használati utasítás
Az alábbiakkal kapcsolatos információért keresse fel www.domyos.com honlapunkat: - A termék garanciája - A termék összeszerelése, beállítás és használata - Problémamegoldás - A futópad használati útmutatójának letöltése

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

5 / 5 3 Vélemények
3 az emberek ajánlják ezt a terméket
 • 30 és 39 év között
  14 May 2016
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  A legjobb választás volt
  A dőlésszög akár menet közben is állítható Nincs

  Nagyon ajánlom mindenkinek, aki gondolkodik, hogy milyen futópadot vegyen. Ár-érték arányban verhetetlen. A többi ilyen árkategóriájú futópad dőlésszöge nem állítható elektronikusan, amennyire én tudom. Fél éve használom rendszeresen, vagy a meglévő programok egyikét, vagy kitűzök egy célt (pl. 5 km), és még intervallum edzésre is kiváló! Nekem maximálisan bejött, mint hatékony alakformálás és mint örömforrás. :-)

 • Férfi
  30 és 39 év között
  27 February 2016
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  Vélemény
  Talán a legolcsóbb motoros futópad. Még nincs.

  Teljesen felesleges ennél többet kiadni egy futópadra. Nem tudom mit tudhat, ami 1 millióba vagy többe kerül. Futni lehet rajta, meg van dőlésszögállítás, minden egyéb felesleges. Ha végleg tönkremenne, kevésbé fogok ideges lenni, mint egy drágábbért.

 • Férfi
  50 és 59 év között
  23 February 2016
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  Vélemény ellenőrzése
  Ár-érték

  Kiváló ár-érték arányú termék. Nagyon elégedettek vagyunk! :)

AZ OLDAL TETEJERE