Táska fitneszhez, kardioedzéshez 40 literes, szürke

Ref.
8521615
Termékelőny
A fitnesz az öltözőben kezdődik! A táskád tökéletes, polcos öltözőszekrénnyé válik, amelyben nem keveredik össze a tiszta és a nedves ruha.

6 KAPHATÓ TERMÉKEK

Sokoldalúság
Pakolj bele függőlegesen vagy vízszintesen, ahogy tetszik!
Több rekeszes tárolás
Légy rendezett:4 tárolórekeszéből egybe belefér egy 17”-es laptop
Könnyű szállítás
4 hordozási mód: hátizsák, nagy pánt, 2 kis fül, fogantyú

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 100.0% Poliészter Hab : 100.0% Polietilén Bélés : 100.0% Poliészter Bevonat : 100.0% Poliuretán
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Űrtartalom
Űrtartalom: 40 liter Méret használat során: magasság: 56 cm - hosszúság: 27 cm - szélesség: 23 cm
Miért válaszd a 40 l-es táskát?
A 40 literes fitnesztáskát olyan embereknek terveztük, akik munka előtt, közben vagy után mennek sportolni. Ebbe a táskába belefér a ruha és minden szükséges kiegészítő. Sok rekesze van, így minden holmidat könnyen elpakolhatod, és megtalálhatod benne. Praktikus, mivel négyféleképpen hordozható. Méretének és formájának köszönhetően tökéletesen tárolható öltözőszekrényben.
Kiegészítők:
A tusfürdő és a kozmetikumok számára kialakított zseb Speciális rekesz a laptopnak Kivehető rekeszek Szellőző zseb a cipőnek Telefontartó zseb További zsebek a személyes holminak
A termék tesztelése
A táskát sorozatosan vízhatlansági, tartóssági, színtartási teszteknek vetettük alá, hogy ellenőrizzük, hogy tartja a formáját színét, hogy állja a vizet szemerkélő esőben és mennyire bírja a hordást. A különböző laboratóriumokban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását végig a tervezési, gyártási folyamaton. Ha a tesztek ellenére mégsem nyeri el a tetszésed, írd meg véleményedet nekünk!
Használati tanácsok
Nedves szivaccsal való egyszerű áttörléssel eltávolíthatók róla a foltok. Ha a táska nedves marad az izzadt ruhák miatt, ürítsd ki, és hagyd szellőzni, megszáradni!
Hogyan határozzuk meg egy táska űrtartalmát?
Minden hátizsákot egy standard módszerrel mérünk meg: a főrekeszt és minden kisebb zsebet kis labdákkal rakunk tele, majd a labdákat egy mérőtartályba ürítjük, ezáltal megkapjuk a literben megadott űrtartalmat.
AZ OLDAL TETEJERE