ZSIREGETES AZ ELLIPTIKUS KEREKPARRAL!

(1)

Az elliptikus kerékpár zsírégető eszköz!

Izmainak akár 80%-át is megmozgatja. És mindezt kíméletesen… A Domyos, az Ön fitnesz partnere segítségére lesz, hogy az elliptikus kerékpár segítségével felvegye a harcot a zsírral.

 

Eddze magát az elliptikus kerékpárral

Az elliptikus kerékpárt nem szabad összetéveszteni a szobakerékpárral. Ezt a két kardiótréning eszközt nem egyformán használjuk, és nem ugyanazokat az izmokat veszik igénybe.

 

A teljes edzéshez válassza az elliptikus kerékpárt

A használó egyszerre veszi igénybe a pedált és a markolatokat, egyik kezével húzva, másik kezével tolva őket. Így az alsó izmokat (farizmok, combizmok és vádli) a pedálok segítségével, a felső izmokat (karizmok, hasizmok, mellkasi izmok, vállizmok és hátizmok) pedig a markolatokkal dolgozza meg.

 

Az elliptikus kerékpár: zsírégető eszköz!

Az elliptikus kerékpár fejleszti az állóképességet, tonizálja az igénybe vett izmokat, formában tart és főként lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk a felesleges kilóktól… és mindezt kíméletesen. Izmainak akár 80 %-át is megmozgatja, mert az erőkifejtés az egész testen megoszlik.

 

A zsírégetéshez az elliptikus kerékpár segítségével: napi 30 - 45 perces edzést ajánlunk, körülbelül heti négy-öt napon át.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
FITNESZ
conseils-5-bonnes-raisons-de-faire-du-velo-elliptique

A fitneszteremben megismerkedett már a kardiogépek között az elliptikus trénerrel, és annak számos előnyével? Bemutatunk 5 nyomós érvet, hogy elkezdje.

(37)
AZ OLDAL TETEJERE