24 tanácsok
Pages
TORNATEREM/PILATES
conseils-multisports-astuce-enfants-premiers-pas-sportifs

Az energia levezetése és a képességek fejlesztése, tudni szeretné, hogy milyen sport alkalmas gyermekének? A Domyos segítségére lesz abban, hogy gyermeke mellett legyen, mikor az első lépéseit megteszi a sportolás területén.

TORNATEREM/PILATES
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Ismerje meg tanácsainkat, amelyek segítségével kihasználhatja a nyarat és formában maradhat a szabadság alatt is! Segítünk Önnek, hogy megőrizze formáját, kövesse 5 tippünket és legyen szép és sportos a homokos vízparton is!

TORNATEREM/PILATES

Hogyan tartsa karban nyaralás alatt alakját? Néhány egyszerű (és diszkrét) fitneszgyakorlattal egész nyáron megőrizheti alakját!

TORNATEREM/PILATES

A kismamák gyakran gondolkodnak rajta, folytathatják-e a sportot állapotosan is? Olvassa el a Domyos tanácsait, amelyek segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő terhességi sportot!

TORNATEREM/PILATES

Örök téma a sportolók között: gyakran beszélnek a nyújtásról. Hatékony? Kell nyújtani? A Domyos felvilágosítja a témában.

TORNATEREM/PILATES

Sok nő szenved az elégtelen vénás keringés miatt, amely elnehezült lábakat, fáradtságérzetet vagy visszértágulatot okoz. Hogyan előzhető meg ez a probléma, és hogyan enyhíthető az elnehezült láb kellemetlen érzése? Ezt fogjuk Önnek megmutatni az alábbi erőnléti és egészségügyi tanácsokon keresztül!

TORNATEREM/PILATES
conseils-tonification-exercices-tonifit

Fedezze fel a Domyos Tonifitjét, mely nélkülözhetetlen fitnesz-kiegészítő a teljes izmoerősítéshez: kar- és hátizmokhoz, mellizmokhoz és fenékizmokhoz.

TORNATEREM/PILATES
conseils-yoga-exercices-video-toningball

Fedezze fel a Domyos Toning Ball-ját, amely nélkülözhetetlen az erősítő és nyújtó gyakorlatokhoz. Izomerősítés, egyensúlyfejlesztés! Alapvető kiegészítő Pilates-hez.

TORNATEREM/PILATES
conseils-yoga-exercices-video-softball

Fedezze fel a Domyos SOFT BALL-ját, a mélyreható izomerősítés nélkülözhetetlen kiegészítőjét.

TORNATEREM/PILATES

A Domyos Gym Ball-ja nélkülözhetetlen kiegészítő az izmok erősítéséhez az általunk ajánlott különböző videógyakorlatoknak köszönhetően. Ezekkel a Domyos sportklub edzőinek segítségével és magyarázataival készített videógyakorlatok segítségével gyengéden erősítheti hasizmait, combizmait és fenékizmait. Fedezze fel videógyakorlatainkat, amelyekkel megfelelően használhatja Gym Ball-ját és erősítheti izmait.

TORNATEREM/PILATES
conseils-shape-exercice-video-fitband

Fedezze fel a Domyos Fit Band-jét, az izomerősítés, gyógytorna, Pilates és Stretching kiegészítőjét. 3 szín, 3 különböző erősségű szalag.

AZ OLDAL TETEJERE