conseil-cross-astuce-musculation-turbo-sur-les-abdos

TESTÉPÍTÉS: A HASIZOMGYAKORLATOK TURBÓSÍTÁSA

A hasizmok építésére létezik egy hatékony módszer. Az annyira vágyott tábla csokoládé két lényeges dolognak köszönhetően válik láthatóvá: nagy térfogatú hasizmok, alacsony zsírszinttel. A hasizmok tömegnövelésének kulcsa a rendszeres edzés. Ahhoz, hogy sikerüljön, fontos az egész hasi zóna izomerősítése, továbbá nem szabad egyetlen izomra koncentrálni, mert stagnálás lesz belőle. Ezzel szemben a zsírarány csökkentéséhez a szálkásításra van szükség. Ez egy kikerülhetetlen megoldás ahhoz, hogy láthassuk kirajzolódni a tökéletes izomzatot. Egészségesebb, kiegyensúlyozott táplálkozás bevezetéséből áll, és sugallja azt is, hogy próbáljunk meg kiegészítő fizikai tevékenységet, mint például kardió tréning, ami ideális a zsírégetéshez.

 

A siker 2 tényezője

Az annyira vágyott tábla létrejöttéhez két lényeges dolog szükséges:.

  • hasizmainak térfogattal kell rendelkezniük
  • alacsony zsírszinttel kell rendelkeznie

 

ideális helyzetben e két tényező kombinálásával létrehozhatja a tökéletesen látható hasizmokat. Ha azonban nem érte el ebben a stádiumban, még nincs veszve minden! Ezek a tényezők kompenzálhatóak: tehát ha nincs sok hasizma, de inkább szálkás, akkor azok látszani fognak. Hasizmai pedig könnyedén kirajzolódnak, ha térfogatuk jelentős és Ön kissé túlsúlyos.

 

Megoldás a hibátlan hasizomhoz

A hasizmok térfogatának növeléséhez rendszeres edzésre van szüksége. Ezzel szemben a zsírarány csökkentéséhez a szálkásításra van szükség.

 

A hasizmok faragása

Hasizmaink faragásához turbóra kell kapcsolni! Ezeket a kis izmokat minden további nehézség nélkül megdolgozhatjuk és gyorsan fejlődnek, nem emésztenek fel sokat túlcsorduló energiájából.

 

Ha el akarja kerülni a stagnálást, fölösleges több száz felülést ismételni ahhoz, hogy robbanásszerűen fejlessze hasizmainak térfogatát. Egyetlen gyakorlatot végezzen, hogy a hipertrófia létrejöjjön. Az egyes sorozatokat átlagosan 25 másodperc alatt kell elvégezni a megfelelő munka érdekében (körülbelül tíz szabályozott ismétlés, kiegészítő súlyok használatával, az izomtömeg növelése érdekében.

 

Tartson 1 perc regenerálódást a sorozatok között, és ne lépje túl a 100 ismétlést edzésenként. Összpontosítson az izmok összehúzódására. Az edzéseket heti 2 vagy 3 alkalommal tartsa, például egy testépítő edzés végén.

 

Tartsa szem előtt, hogy fontos a hasizom zóna egészét erősíteni, nem pedig egyetlen izomra koncentrálni. Ennek az elvnek a betartásával az edzéseket az alábbiak szerint végezze:

 

  • egy gyakorlat egyenes hasizom
  • egy gyakorlat ferde hasizmok
  • egy gyakorlat haránt hasizom

 

Szálkásítás

Ahhoz, hogy a tökéletes izomzat kirajzolódjon a hasizmok között, amikor egy kicsit túlsúlyosak vagyunk, a legjobb megoldás a szálkásítás !

Anélkül, hogy drákói fogyókúrát kényszerítene magára, étkezzen egészségesebben, kiegyensúlyozottan (a zsírok és szénhidrátok bevitelének csökkentése, a fehérjebevitel mérsékelt növelése).

 

Kipróbálhat egy kiegészítő fizikai tevékenységet is, például a kardió tréninget, ami ideális a zsírégetéshez. A zsírok hatékony csökkentéséhez ellenőrizze szívritmusát az edzés közben, mert az mutatja a lipolízis küszöböt. A lipolízis küszöb annak a szívritmusnak felel meg, amelytől kezdődően szervezete zsírtartalékaiból merít. Nagyon hasznos tehát azon nők és férfiak számára, akik karcsúsodni szeretnének. A lipolízis zóna a maximális szívritmus (FCmax=226-életkor) zóna 70-80 %-nál helyezkedik el, ez az ideális küszöb a zsírégetéshez és az izomfogyás csökkentéséhez.

 

Anélkül, hogy túlzásokba esne a túl intenzív testépítés edzésekkel, amely túledzéshez vezet, rendszeres edzései révén jelentős energiavesztést érhet el. A szálkásítás hatása gyorsabban jelentkezik.

Elérve a zsiradék 10-12% -os szálkásítását, hamarosan láthatóvá válik az eredmény. E fölött az arány fölött a hasizmok alsó része már nem látható.

A megálmodott kockás, szálkás és arányosan tagolt hasizmok eléréséhez csökkentse ezt az arányt 10%-ra: ez maga a tökély!

 

Figyelem: a „tábla csokoládék ” formáját genetikai alkata (az inak tapadása), valamint a fizikai tevékenység határozza meg.

Egyes aszimmetriák javíthatók tehát a megfelelő gyakorlatok alkalmazásával. Pl.: az egyenes hasizmom alsó részének kisebb a térfogata, mint a felső rész. Olyan gyakorlatokat végzek, amelyek ezt az alsó részt veszi igénybe és korlátozza a felső rész munkáját, hogy ennek a kiegyensúlyozatlanságnak a kompenzálására. 

FITNESZ
conseils-cross-bien-choisir-appareil-abdos

A hasizomerősítő készülék kiválasztásánál több szempont játszik közre: edzési szintje és az edzés célja. Hasznosítsa a tippeket és trükköket, amelyek segítenek a választásban.

MULTISPORTOK

Az nagyon jó, ha csökkenti a naponta bevitt kalóriamennyiséget. De jobb, ha komolyabban csinálja, nagyobb eséllyel fog sikerülni elérni célját.

AZ OLDAL TETEJERE