conseils-yoga-produit-pilates-ring-pourquoi-est-il-efficace

PILATES GYŰRŰ: MIÉRT HATÉKONY?

Ha számos híresség csak és kizárólag a Pilates-re esküszik, annak oka lehet! Ezt a sportot 1920-ban fejlesztette ki Joseph Pilates; lényege, hogy a mozdulatok kíméletesen erősítik az izmokat, nem veszik igénybe az ízületeket, közben a légzés pedig lassú és mély. A hangsúly a vázizomzaton van, hatékonyan lehet eredményeket elérni a tartásokkal, amelyek által a test karcsúbb, feszesebb és hajlékonyabb lesz. A Pilates távol áll a hagyományos izomerősítéstől, különböző eszközöket alkalmaz, mint a Pilates Ring, avagy Pilates-gyűrű. Egyszerűen használható, de számos más előnye is van, amelyeket azonnal be is mutatunk Önnek az alábbiakban!

 

Mi az a Pilates Ring?

Pilates Ring egy gyűrű, amely két oldalán markolat van. A gyűrű nehezíti a gyakorlatok végzését: a kezek közé fogható a felsőtest erősítéséhez, vagy a lábak közé a combok formálásához.

 

Miért jó a Pilates Ringgel dolgozni?

A Pilates-gyűrű teljes értékű kiegészítő, amellyel gyorsan eredményt érhet el. Mi a titka ennek a hatékonyságnak? 3 nyomós érv a Pilates Ring kipróbálása mellett:

 

1. Megdolgoztatja a mély izmokat

A Pilates Ring az ellenállással fejti ki hatását, számos gyakorlatot végezhet vele a felsőtestre, a derékra, de a lábakra is. Ennek a rugós ellenállásnak köszönhetően teljes értékű edzést végezhet vele. Az ismétlődő mozdulatok és a nyomás, amelyet kifejt, segít Önnek célzottan karcsúsítani és mélyre hatóan feszesíteni a testet.

 

2. Feszesítés, karcsúsítás kíméletesen

Senkinek sem akar szenvedni a karcsú és feszes testért! A Pilates Ringgel újrarajzolhatja alakját, nehézségek nélkül! A sokféle mozdulat, gyakorlat kíméletesen bánik a testtel. Nincs is ennél jobb a sportolás újrakezdéséhez.

 

3. Egyszerű és változatos gyakorlatok

Számos gyakorlat kivitelezhető a Pilates-gyűrűvel, így nem lesz monoton az edzés. Kedve és a célzott izomcsoport szerint válogathat az edzésmódok között: kar-, mell-, derék-, comb és farizom...

 

Megjött a kedve a Pilates Ring kipróbálásához? Ne várjon tovább, tudja meg ingyenes videóink segítségével, hogyan lehet egyszerűen újra feszes a teste!

Vote
Total votes: 3
Vélemény írása
3 490 Ft*
4.00 / 5 2 Vélemények
    AZ OLDAL TETEJERE