19 tanácsok
Pages
MULTISPORTOK
conseils-multisports-astuce-pour-faire-du-sport-entretenez-motivation-

Nehéz időkben mindenféle kifogást találunk arra, hogy abbahagyjuk a sportolást. Minden ürügyre van megoldás, ezért ne veszítsen több időt: tartsa szinten motiváltságát!

MULTISPORTOK
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Ismerje meg tanácsainkat, amelyek segítségével kihasználhatja a nyarat és formában maradhat a szabadság alatt is! Segítünk Önnek, hogy megőrizze formáját, kövesse 5 tippünket és legyen szép és sportos a homokos vízparton is!

(2)
MULTISPORTOK

Mit kell tudni a kalóriáról, amit van, hogy minden áron el akarunk kerülni?Az alábbi Domyos útmutatóban megtalál minden választ kérdéseire.

MULTISPORTOK

A kismamák gyakran gondolkodnak rajta, folytathatják-e a sportot állapotosan is? Olvassa el a Domyos tanácsait, amelyek segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő terhességi sportot!

MULTISPORTOK
conseils-Les-gestes-pour-retrouver-la-forme

Egyre szebb az idő, ideje felébreszteni a testet is téli álmából! Töltse fel magát energiával, fogadja meg alábbi javaslatainkat és lendüljön formába!

(1)
MULTISPORTOK

Örök téma a sportolók között: gyakran beszélnek a nyújtásról. Hatékony? Kell nyújtani? A Domyos felvilágosítja a témában.

MULTISPORTOK

Az nagyon jó, ha csökkenti a naponta bevitt kalóriamennyiséget. De jobb, ha komolyabban csinálja, nagyobb eséllyel fog sikerülni elérni célját.

(3)
MULTISPORTOK
conseils-cross-dietetique-5-aliments-bruleurs-de-graisse

Minden eszközt megragad, hogy fogyjon, és nem tudja, melyik diétát kövesse? Ismerjen meg 5 zsírégető ételt! Jegyezze meg őket!

(1)
MULTISPORTOK
conseils-shape-exercice-video-fitband

Fedezze fel a Domyos Fit Band-jét, az izomerősítés, gyógytorna, Pilates és Stretching kiegészítőjét. 3 szín, 3 különböző erősségű szalag.

(3)
MULTISPORTOK
conseils-shape-exercice-exercices-videos-balance-disc

Fedezze fel a Domyos Balance Disc-jét. Ezt az eszközt izomerősítéshez, -feszesítéshez; az egyensúly fejlesztéséhez és masszázshoz fejlesztették ki.

MULTISPORTOK
conseils-cross-astuce-complementarite-muscu

A testépítés sok más sport kiegészítéseként használható. Különösen a küzdősportok és állóképességi sportok, kiegészítő edzéseként lehet legjobban alkalmazni.

AZ OLDAL TETEJERE