LEPCSOZOGEP A NARANCSBOR ELLEN

Kicsi és egyszerűen használható kardió tréning eszköz, a stepper, hatékony a zsírokkal szemben. Eredmény: la narancsbőr eltűnik. A Domyos, az Ön fitnesz partnere ajánlja a narancsbőr elleni programját. 

 

Narancsbőr elleni harc sportolással

A narancsbőr tulajdonképpen zsírsejtek, amelyek a bőr alatt lerakódnak és gödrös képet mutatnak. A nők által jól ismert narancsbőrt hormonális problémák, mint a folyadék-visszatartás és vérkeringési problémák. A védekezés: egészségesebb életstílus és állóképességi sport gyakorlása.

 

Egy rendszeresen végzett sporttevékenység csökkenti a zsírtömeget, különösen az állóképességi sportok.

Minél hosszabb ideig tart az edzés, teste annál inkább az elraktározott zsírokból merít energiát, csökkentve ezáltal a narancsbőrt okozó zsírsejteket. 

 

Miért használjuk a steppert?

A stepperrel gyakorlatilag végtelen számú lépcsőfokon mehet fel. Állóképességi erőkifejtést végez.

 

A stepper hatását célzottan a lábakra és a farizmokra fejti ki. Legalábbis ahhoz, hogy a farizmokat megdolgoztassa, fokozott járási ritmusra van szüksége. Hosszú és egyenletes edzéseket követően a stepper eltünteti combjairól és fenekéről a narancsbőrt.

 

A stepper edzéseket végezze egészséges táplálkozás mellett

Ajánlott ezt a gyakorlatot egészséges táplálkozással társítani. Kerülje a cukorban vagy zsírban gazdag élelmiszereket, inkább húst, halat, zöldségeket és gabonát fogyasszon. Végezetül ne feledje el a megfelelő vízutánpótlást (napi két literig). 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
AZ OLDAL TETEJERE