conseils-yoga-astuce-yoga-en-vacances

JÓGA NYARALÁS KÖZBEN, A KIKAPCSOLÓDÁSI MEGOLDÁS

(1)

Elutazni nyaralni, átadni magát a kellemes lustálkodásnak, pihenni a napon, kihasználva nyugodt sugarait… Ez a jógának és számos jótékony tulajdonságának is köszönhető! Bárhol is legyen, mindenhol tud jógázni, lehetőséget találhat a kollektív jógatanfolyamokra . A jóga nyaralás közben ideális alkalom arra, hogy előnyeit kihasználja és bővítse a tevékenységét az intenzív gyakorlatoknak köszönhetően. Ez kitűnő a test és a szellem egészségére!

 

Nyaralás közben divatos jógázni, és egyre több jógatanfolyam is megjelent. Ne késlekedjen, kezdje el, hogy megízlelje milyen a nyár a relaxálás és meditálás között…

 

Hogyan jógázzunk nyaralás közben?

A tengerparton vagy a hegyekben, Franciaországban vagy külföldön, bárhol is van, rengeteg helyen tudja a jógát gyakorolni. Ezek lehetőséget nyújtanak a kollektív jógatanfolyamokra.

Ezeket a tanfolyamokat tarthatják megfelelő termekben, vagy gyakrabban kültéren, hogy edzés közben szemléljük a tájat és így élvezzük a természetet és a relaxáló környezetet. Ezek az intenzív jógatanfolyamok gyakran néhány napig, egy vagy két hétig tartanak, napi két jógaedzéssel. Így megtanulja jobban megismeri ezt a tevékenységet, elfogadni elveit és élvezheti a testre és a lélekre gyakorolt hatásait.

A jógatanfolyamok az egészséges és kiegyensúlyozott, csoportosan elfogyasztott ételeket is tartalmazzák, valamint kényelmes szállást, a jóga szellemével összhangban.

 

Miért jógázzunk nyaralás közben?

A jógázás kitűnő a test egészségére, de a lélekére is. Ennek a tevékenységnek a gyakorlása nyaralás közben tehát ideális alkalom arra, hogy élvezze az előnyöket és erősítse is, a jógatanfolyamok által kínált intenzív gyakorlatoknak köszönhetően. Garantáltan stresszmentes nyaralás!

 

A nyári szabadság alatti jógázás lehetővé teszi:

 • a kikapcsolódást és a természet nyugalmának élvezetét
 • a kiegyensúlyozott életmódot a jógának, de a tanfolyamok helyén kínált gyakran bio és természetes étkezéseknek is köszönhetően
 • a test, a lélegzetvétel és a szellem harmóniájának megtalálását
 • új forrásokhoz és töltethez jutást a munka újrakezdése előtt
 • új életmód megismerését és megosztását másokkal
 • megtanulni a jóga világának és különböző gyakorlatainak megismerését (ashtanga jóga, raja jóga, karma jóga, bhakti jóga…)
 • közvetlen pillanatok átélését a családdal vagy barátok között…

 

Hol végezzük?

Az intenzív jógatanfolyamokat számos helyen megtalálhatjuk Franciaországban, mint például Provence, Bretagne, a Landes vagy Szavoja. Egyre több nyaralóhelyen kínálják az ilyen tanfolyamokat, minden szükséges információt megtalálhat a turistairodákban vagy az internetes honlapokon.

Végül, akik szeretnének távolabbra utazni, mindenhol a világon található jógatanfolyam, különösen Indiában, a jóga származási helyén.

 

Tudnia kell

A kínált tanfolyamok gyakran a jóga alapos ismeretét igénylik. Gyakran ajánlják ugyanis, hogy már egy vagy két éves jógázás után vegyünk részt egy ilyen jellegű tanfolyamon.

Másrészt a gyakorlatnak költségei vannak, a legtöbb esetben elég drága: körülbelül 500 - 1000 € személyenként az egyhetes franciaországi tanfolyam, szállással és napi két étkezéssel.

 

Tudnia kell, hogy ha nem is utazik el nyaralni, semmi nem gátolja meg abban, hogy otthon vagy egy klubban jógázon, hogy kikapcsolódjon és az az érzése legyen, hogy nagyon távolra került.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Vote
AZ OLDAL TETEJERE