A gym ball: a lapos has titka

(2)

Melyik testrész okozza nekünk a legtöbb komplexust? Természetesen a has… Ha egy hatékony módszert keres, hogy eltüntesse a felesleges domborulatokat, hogy jobban érezze magát a bőrében, íme: a Gym ball!

 

Miért hatékony a Gym ball?

Amikor arról van szó, hogy kezdjünk el (újra) sportolni, hogy a felhalmozódott többletsúlyt ledolgozzuk, hamar elvesztjük lelkesedésünket. Hogy újraformáljuk az alakunkat, hasizomedzéseket végezzünk, nem a legkönnyebb feladat… De létezik egy másfajta, egyszerű megoldás az alak formálására: a Gym ball! Mi ez? Egy nagy fitneszlabda a mélyizmok erősítéséhez. Erősíti a hasizmokat, feszesebbé teszi a testet, elmulasztja a hátfájást.

 

A gym ball labdának köszönhetően újra lapos lesz a hasa! A labda mozgása a hasán olyan, mintha masszírozná. Az eredmény: serkenti a vérkeringést és lépésről-lépésre eltünteti a felesleges kilókat. A labdával a teljes testet edzi amellett, hogy a hasizmokat veszi leginkább igénybe. Ahogy a labdán gördül, az egyensúlyát is fejleszti. És ezen kívül: javítja a testtartást, a koncentrációt és hajlékonyabbá tesz. Ha naponta edz vele, gyorsan eredménye lesz!

 

Hogyan válasszon Gym ballt?

A gym ball kiválasztásánál figyeljen a méretére, a keménységére és hogy durranásmentes legyen.

 

Az Önnek megfelelő méretű Gym ball esetén a lábak, ha a labdára ül, a talajon pihennek és egyensúlyban marad, ha felhúzza a lábait 90°-ban. Általános szabály:

 

  • 155-170 cm testmagasságnál válasszon 55 cm átmérőjű labdát!

  • 170-185 cm testmagasságnál válasszon 65 cm átmérőjű labdát!

  • Ha 185 cm-nél magasabb, válasszon 75 cm átmérőjű labdát!

 

A Gym ballt alapvetően alaposan fel kell fújni a használathoz. De minél feszesebb, annál nehezebb rajta a gyakorlatok végzése. Kezdők válasszanak puhább gym ballt, és fújják keményebbre, amikor már túl könnyű a gyakorlatvégzés! Edzéshez talál Gym ball-gyakorlatokat bemutató videókat.

 

 

 

Most már ismeri a Gym ball titkait. Javasolt mindenkinek, aki formálni akarja alakját és kíméletesen szeretne látható eredményeket!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
TORNATEREM/PILATES

A Domyos Gym Ball-ja nélkülözhetetlen kiegészítő az izmok erősítéséhez az általunk ajánlott különböző videógyakorlatoknak köszönhetően. Ezekkel a Domyos sportklub edzőinek segítségével és magyarázataival készített videógyakorlatok segítségével gyengéden erősítheti hasizmait, combizmait és fenékizmait. Fedezze fel videógyakorlatainkat, amelyekkel megfelelően használhatja Gym Ball-ját és erősítheti izmait.

(3)
AZ OLDAL TETEJERE