78 tanácsok
Pages
FITNESZ

A mára divatos sporttá vált cross training a legjobb úton halad afelé, hogy első legyen az állóképesség megőrzését és az erőnlét gyors növekedést ígérő sportok között. Szeretne többet megtudni?

(4)
FITNESZ
conseils-multisports-astuce-enfants-premiers-pas-sportifs

Az energia levezetése és a képességek fejlesztése, tudni szeretné, hogy milyen sport alkalmas gyermekének? A Domyos segítségére lesz abban, hogy gyermeke mellett legyen, mikor az első lépéseit megteszi a sportolás területén.

FITNESZ
conseils-cross-exercice-un-ventre-plat-pour-cet-ete

Guillaume, a Domyos club személyi edzője figyelmébe ajánl néhány otthon elvégezhető gyakorlatot.

(8)
FITNESZ

Hogyan tartsa karban nyaralás alatt alakját? Néhány egyszerű (és diszkrét) fitneszgyakorlattal egész nyáron megőrizheti alakját!

(4)
FITNESZ

A testépítés egyre több kamaszt vonz. Mégis sokszor lehet hallani, hogy ez a sport nagyon káros az egészségükre nézvést. Mennyi ebben az igazság? A Domyos segít Önnek tisztán látni a kérdésben.

(1)
FITNESZ

Sok nő fél belevágni az izomerősítésbe. Mégis sok híresség választja a karcsúsításnak ezt a módját. Készen áll a tapasztalatszerzésre?

FITNESZ

Ha az a célja, hogy fogyjon, nagyon hasznos lehet, ha az izomfejlesztés felől fog hozzá. Mivel magyarázható? Kérdéseire megtalálja az összes választ az alábbi cikkben.

(2)
AZ OLDAL TETEJERE