51 tanácsok
Pages
FITNESZ

Mit kell tudni a kalóriáról, amit van, hogy minden áron el akarunk kerülni?Az alábbi Domyos útmutatóban megtalál minden választ kérdéseire.

(1)
FITNESZ

Sok nő fél belevágni az izomerősítésbe. Mégis sok híresség választja a karcsúsításnak ezt a módját. Készen áll a tapasztalatszerzésre?

(2)
FITNESZ
conseils-Les-gestes-pour-retrouver-la-forme

Egyre szebb az idő, ideje felébreszteni a testet is téli álmából! Töltse fel magát energiával, fogadja meg alábbi javaslatainkat és lendüljön formába!

(1)
FITNESZ
conseils-5-astuces-pour-faire-du-sport-a-la-maison

Nem mindig könnyű időt szakítani a mozgásra. Akkor miért ne próbálná ki az otthoni edzést? A Domyos ad néhány ötletet az otthoni mozgással kapcsolatban, hogy megtalálja saját ritmusát...

(9)
FITNESZ
conseils-cross-dietetique-5-aliments-bruleurs-de-graisse

Minden eszközt megragad, hogy fogyjon, és nem tudja, melyik diétát kövesse? Ismerjen meg 5 zsírégető ételt! Jegyezze meg őket!

(3)
FITNESZ

Videógyakorlatok Abdo Gain-nel, amely nélkülözhetetlen kiegészítő a hasizmok erősítéshez. A Domyos végigkíséri az erősítő gyakorlatok folyamán.

FITNESZ

A legfontosabb, hogy a szálkásítás, az izmok kirajzolása a szabályok pontos betartásával fog sikerülni. Ismerje meg a Domyos öt, szálkásításra vonatkozó tanácsát, és diétázzon helyesen!

(4)
AZ OLDAL TETEJERE