conseils-cross-produit-strap-training-5-bonnes-raisons-de-le-choisir

A DOMYOS STRAP TRAINING: 5 NYOMÓS ÉRV MELLETTE

Mi az a Domyos Strap Training? Az edzéshez felfüggesztett hevederek, amelyek segítségével az ember saját testsúlyával tud különböző gyakorlatokat végezni, ahogy a TRX-ben is. Előnyei? Íme!

 

Egy szett, amit bárhol rögzíthet!

A Domyos Strap Training szett egy hevederből, egy kapocsból, markolatokból és bokapántokból áll. Ellenálló és egyszerűen használható, bárhol rögzítheti, ahol szeretné: otthon vagy a szabadban, egy ajtón vagy egy fix rúdon. A praktikus táskával bárhová magával viheti.

 

Egy kiegészítő mindenkinek

Bármilyen szinten is álljon az izomfejlesztésben, hogy fogyjon vagy javítsa fizikai kondícióját, kipróbálhatja magát a Domyos Strap Training húzódzkodós gyakorlataiban. A nehézségi szint alapvetően a pozícióktól és a test dőlésszögétől függ. Önmaga kontrollálhatja a terhelés intenzitását, az ellenállás csökkentésével vagy növelésével. Rengeteg mozdulatot, gyakorlatot kitalálhat, kezdőtől a profi szintig.

 

Duplán hatékony

Az izomfejlesztő hevederekkel teljes értékű és fokozatos izomerősítést végezhet, kiegészítheti vele hagyományos edzését. Előnye kettős: fejleszti a funkcionális izomerőt és erősíti a szívet, az érrendszert. A gyorsabb ütemben végzett, ismételt hevederes húzódzkodó gyakorlatokkal fejleszti az állóképességét, fokozza a kalória-felhasználását, azaz a fogyását. Viszont ha lassabb, kontrollált mozdulatokat tesz, jobban fejleszti az izomerőt és -tömeget.

 

Teljes körű munka

A Domyos Strap Training során saját testtömegének ellenállásával dolgoztatja meg izomzatát. Ez a fajta, felfüggesztéses edzés a teljes alakra hatással van. Hatékonyan edzi a mélyizmokat is. Bármilyen gyakorlatot is végezzen vele, nagyban igénybe veszi a törzsizomzatot, különösképp a derék- és hasizmokat, amelyeket megdolgoztat a folyamatos egyensúlykeresés (a törzsizomzat mérete és ereje a testtömegtől függ). Az, hogy egyszerűen a testtömeget használja fel a terheléshez, védi az ízületeket. Plusz súly nélkül edzi magát, és ez csökkenti a sérülés kockázatát!

 

Kiegyensúlyozottabb izomzat

Azon felül, hogy a Domyos Strap Training segít Önnek a fogyásban és a hajlékonyabbá válásban, ha rendszeresen edz vele, kiegyensúlyozottabb izomzatra tesz szert. Ahogy a felfüggesztett hevedereket használja, folyamatosan bizonytalan az egyensúlya. A gyakorlat végrehajtásához szükséges erőfeszítésen felül a stabilitás megtartásán is folyamatosan dolgoznak az izmai. Hogy ez sikerüljön, a teste egy tömegként mozog és közben használja a mély, stabilizáló izmokat. Így fejlődik az  izomzat, fejlődik az egyensúly, és egyúttal javul a mozgékonyság, valamint az erősebbek lesznek az ízületek is.

 

 

 

Tehát ha meg akarja őrizni alakját vagy fogyni akar, próbálja ki a Domyos Strap Training hevederes edzést, nem fogja megbánni! Kiegészítésképp végezze hagyományos izomfejlesztő edzés mellé, hogy a mélyizmokat erősítse, valamint az izomerőt fokozza, vagy kardioedzés mellé, hogy segítse célja elérésben, a fogyásban! Ne felejtse el, hogy az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás szükséges a hosszú távú eredményekhez! Végül, ha kétségei lennének a felfüggesztett edzéssel kapcsolatban, kérje ki bátran orvosa véleményét!

Vote
Total votes: 19
Vélemény írása
5 990 Ft*
4.87 / 5 53 Vélemények
    TESTEPITES

    Fedezze fel a STRAP TRAININGET, az izomerősítés nélkülözhetetlen kiegészítőjét. A Domyos videón végigkíséri az erősítő gyakorlatok folyamán.

    AZ OLDAL TETEJERE