Takaró jógához, kétoldalú, XL-es, fonalmosott szürke, fekete

Ref.
8484880
Termékelőny
Összehajtva: támasztékként szolgál, védi az ízületeket. Kiterítve: puha, hőtartó és elég nagy, hogy kényelmesen betakarózhass vele az óra végi relaxáció során.
Meleg
Az egyik oldal hőszigetelő polár, a másik gyapjú keverék.
Kényelem
Puha, polár oldala hasznos a fordított pózok gyakorlása során.
Könnyű karbantartás
Mosógépben 40°C-on mosható.

JELLEMZŐK

Méretek
hosszúság 60x20 cm
Összetétel
Fő anyag : 55.0% Akril, Fő anyag : 39.0% Poliészter, Fő anyag : 6.0% Gyapjú Gumis pánt : 79.3% Poliamid, Gumis pánt : 17.1% Elasztán, Gumis pánt : 3.6% Fémes szál
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Tisztítás, szagtalanítás és fertőtlenítés: nedves szivaccsal, vízbe csepegtetett illóolajjal. Mosógépben mosható táska.
Használati korlátozások
Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mik a méretei? Mekkora a súlya?
Nagy méretű takaró: 200 cm hosszú és 140 cm széles. Súlya 800 g. Feltekerve, pántjával könnyen hordozható: 66 cm hosszú és 14 cm széles.
Miért használj takarót jógázáshoz?
A takaró jó szolgálatot tesz a jógaóra különböző szakaszainál: összehajtva párnaként használható az ülő gyakorlatoknál, illetve a térd/boka alá is tehető egyes ászanáknál (pl.: gyémánt póz, lefelé néző kutya póz, macska póz). Nagyon hasznos Gyertyaállásnál is (Sarvangászana), a védi a nyakcsigolyákat. Kinyitva elég nagy, kényelmesen betakar a Savászana során.
Hogyan álmodjuk meg a termékeinket?
8-an vagyunk a csapatban: kezdő jógázótól a jógaoktatóig. Szenvedélyünk a jóga. Legyen szó kímélő vagy dinamikus jógáról, az egyensúlyra törekszünk. Jóga csapatunkkal közösen olyan termékeket álmodunk meg, melyek megfelelnek az elvárásaitoknak. Valljuk, hogy a jógának a környezet tiszteletének pozitív üzenetét kell hordoznia.
AZ OLDAL TETEJERE