Szürke, hőtartó, cipzáros, kapucnis mellény tornához

Ref.
8298635
Termékelőny
Bolyhozott, puha anyag babáknak. A legpraktikusabb melegítőfelső! A belseje bolyhozott, így melegen tartja gyermekét, és nem zavarja a mozgásban! Gyorsan felvehető, a cipzáras nyílás révén.
2 490 Ft*
Meleg
Bolyhozott anyaga melegen tartja a testet.
Lágy tapintás
Kívül fésült felületű, kellemes tapintású, rendkívül puha anyag.
Könnyű nyithatóság / zárhatóság
Teljes hosszán cipzáras: könnyen felvehető.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 58.0% Poliészter, 42.0% Pamut Betét : 100.0% Pamut
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Melegen tart babatorna és tornaóra előtt, közben és után.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Mosógépben 30°C-on mosható. Alacsony hőfokon vasalja!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mi az a babatorna?
Megfelelő anyagokból kialakított pályán, oktatók felügyelete mellett végzett játékos tornagyakorlatok. A pályákon különböző tornaszerek állnak a gyerekek rendelkezésére (gerendák, lépcsők, csúszdák, párhuzamos korlátok, alagutak, hengerek... ), amelyeken csúszni, mászni, ugrálni és egyensúlyozni tudnak!
Melyek a babatorna előnyei?
A babatorna elősegíti a gyerekek pszichomotorikus fejlődését, különösen a mozgást, a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzékelést fejleszti.
Mi a megfelelő viselet babatornához?
Kényelmes és rugalmas, az évszaknak megfelelő viselet: póló rövidnadrággal, laza nadrág melegítőfelsővel vagy melegítő együttes, és már kezdődhet is a bemelegítés! Domyos cipőben nem csúszik a gyerek lába!
Praktikus mellény: felső rétegként kiváló viselet
Praktikus meleg mellény, kiváló felső rétegnek Kapucnijával még jobban véd a hidegtől Zsebeiben felmelegszik a gyerek keze, egyben kis tárgyak torlására is szolgál
AZ OLDAL TETEJERE