Szőnyeg, fedőszőnyeg jógához, utazáshoz, 1,5 mm-es, szürke

Ref.
8374692
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
3.33 / 5 9 Vélemények
Termékelőny
Egységben a természettel: természetes gumiból készült szőnyeg, mely elkísér a legjobb ellazulásokra! A szőnyegre helyezve higiénikusabb használatot és magabiztosabb gyakorlást tesz lehetővé.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Környezettudatos tervezés
100%-ban természetes, környezetbarát gumiból.
Könnyű szállítás
Négyzetbe hajtogatható, így elfér egy táskában, vagy felgörgethető
Tapadás
A gumi egy természetes, csúszásgátló anyag.
Könnyű karbantartás
Mosógépben 30°C-on mosható.

JELLEMZŐK

Összetétel
Hab : 100.0% Természetes habgumi
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Használati korlátozások
Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

TANULJA MEG INGYENES VIDEÓINKBÓL, HOGYAN HASZNÁLJA A DOMYOS TERMÉKEIT ÉS KIEGÉSZÍTŐIT!

A Domyos jógaszőnyeg maximális kényelmet biztosít a jógaórák során.
A Domyos által javasolt gyakorlatokat bemutatják videón partnereink, a Domyos Club fitneszközpont profi, szakirányú végzettséggel rendelkező sportedzői.
 

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A méretek? Mekkora a súlya?
A szőnyeg 180 cm hosszú, 62 cm széles és 1,5 mm vastag. A súlya 1,2 kg.
Hogyan válassz jógaszőnyeget?
- Kímélő jógát gyakorolsz (pl.: Hatha, regeneráló, kismama, Nidra...)? Az ászanák lassan követik egymást, a fizikai igénybevétel közepes intenzitású. Az 5-8 mm vastagságú jógaszőnyeg kényelmet biztosít, és védi a nyakcsigolyákat, az ízületeket. - Dinamikus jógát gyakorolsz (Vinyasa, Ashtanga, Iyengar, Hot, Bikram...)? Az ászanák gyorsan követik egymást és a fizikai igénybevétel erős. A maximum 5 mm-es szőnyeg megfelelő tapadást és stabilitást biztosít az egyensúly megtartásához.
Hogyan álmodjuk meg a termékeinket?
8-an vagyunk a csapatban: kezdőtől a jógaoktatóig. Szenvedélyünk a jóga. Legyen szó kímélő vagy dinamikus jógáról, az egyensúlyra törekszünk. A jóga nagyköveteivel közösen olyan termékeket álmodunk meg, melyek megfelelnek az elvárásaitoknak. Valljuk, hogy a jógának a környezet tiszteletének pozitív üzenetét kell hordoznia.
Hogyan tisztítsam a gumi szőnyeget?
" Kültéri jógázást követően mosógépben, 30°C-on mosd ki! Gyakorlás után frissítsd fel jógaszőnyegedet a nálunk kapható, illóolajokat tartalmazó spray-vel! Feltekerve tárold, hogy a gumi ne gyűrődjön meg! Ne hagyd a napon, mert a természetes gumi kiszáradhat, és elveszítheti tapadását! "
A guminak van szaga?
A guminak természetes illata van. Van, aki szereti, van, aki kevésbé. Idővel ez a szag elmúlik. Tanácsunk: használat előtt ajánlott szellőztetni a szőnyeget.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 40 és 49 év között
  25 augusztus 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  Csalodtam

  Amikor kb. 1 hónappal ezelőtt úgy döntöttem,, hogy a “mezei” fitness matracomat lecserélem egy jó kis jóga matracra, nem volt kérdés, hogy ezt a Decathlonban fogom megtenni.
  Azonban sajnos csalódtam ebben a matracban, mert az izzadt tenyér csúszik rajta és a gumiszag 2 mosás és számos szellőztetés után sem múlt el. Nagyon kellemetlen így jógazni rajta, már nem is használom.

  Brand's answer :

  Kedves Veronika!


  Sajnálattal olvasom, hogy a vásárolt jógaszőnyeg nem felelt meg az Ön igényeinek.


  A termék környezetbarát módon 100% kaucsuk gumiból készül, így tényleg erőteljes gumi szaga lehet, azonban a termék mosógépben 30 fokon mosható, a szag minden mosás és szellőztetés alkalmával csökken, azonban időbe tellik, sajnálatos módon ez nem 2-3 mosást jelent, a szag 1-2 hónapig is jelen lehet.


  A jógaszőnyegek csúszásgátlása részben egyén és jóga irányzat függő is, így elképzelhető, hogy Ön nem érezte megfelelőnek a jógamatrac csúszásgátlását. Saját megfigyelésem szerint a kéz kevésbé csúszik az emblémával ellátott oldalon, de hangsúlyoznom kell, hogy ez minden személy esetében egyedi. Sok esetben érdemes ezt a fedőszőnyeget kiegészíteni egy mikroszálas törülközővel, főleg a dinamikus jóga és a magas hőmérsékleten végzett jógairányzatok esetében.


  Természetesen, amennyiben a termék nem elégítette ki a vele szemben támasztott elvárásait, fáradjon vissza bármelyik áruházunkba, ahol levelemre hivatkozva kollégáim visszatérítik Önnek a termék árát.  A kellemetlenségért elnézését kérjük!

  Szíves megértését köszönöm szépen!


  Gáti-Koletár Katalin

  Országos jógasportágfelelős


  Katalin

  Veronika find this answer not useful

 • 40 és 49 év között
  16 augusztus 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  vékony jógaszőnyeg

  Olyan szőnyeget kerestem, amely nem csúszik akkor sem, ha megizzad a kezem-lábam a gyakorlás során. Ezzel a szőnyeggel számomra új élmény a jógázás, nagyon megszerettem. Ha nagyon izzadok, csúszik picit, de meg tudom tartani így is pl. a hegytartást.

 • 50 és 59 év között
  08 június 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Jógaszönyeg

  Nagyon jól tapad, nem csúszik meg a talpam jógázás közben.

AZ OLDAL TETEJERE