Szőnyeg/ fedőszőnyeg jógához, 1,5 mm vastag, gumi, bézs

Ref.
8374692
Termékelőny
1,5 mm vastag, természetes gumiból készült jógaszőnyeg, a választék legjobban tapadó terméke. Négyszögletűre összehajtva könnyen szállítható, súlya:1,2 kg.Fedőszőnyegként használandó Méret:180 X 62 cm
9 990 Ft*
Tapadás
100% természetes gumi: csúszásgátló.
Könnyű szállítás
Összehajtva a táskába teheted, vagy fel is csavarhatod. Hordpánttal.
Könnyű kezelhetőség
Szivaccsal egyszerűen tisztítható.Gyorsan szárad. Mosógépben 30°C-on mosható.
Stabilitás
Optimális testtartás az egyensúlyi ászanáknál.

JELLEMZŐK

Összetétel
Hab : 100.0% Foamed Natural rubber
Ajánlott
Dinamikus jógához: Ashtanga, Vinyasa, Power, Hot jóga...
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Tisztítás, szagtalanítás és fertőtlenítés: nedves szivaccsal, vízbe csepegtetett illóolajjal.

TANULJA MEG INGYENES VIDEÓINKBÓL, HOGYAN HASZNÁLJA A DOMYOS TERMÉKEIT ÉS KIEGÉSZÍTŐIT!

A Domyos jógaszőnyeg maximális kényelmet biztosít a jógaórák során.
A Domyos által javasolt gyakorlatokat bemutatják videón partnereink, a Domyos Club fitneszközpont profi, szakirányú végzettséggel rendelkező sportedzői.
 

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Milyen jógaszőnyeget válassz?
Kímélő jógához (Hatha, Jin, Nidra, relaxáció): védi a térdet, az ízületeket és a bokát, fordított testhelyzetekben (gyertya- vagy ekeállás) pedig a nyakat, nyakcsigolyákat és a vállakat. Hogy a legnagyobb kényelemben gyakorolhass, 5-8 mm vastagságú szőnyeget válassz! Dinamikus jógához (astanga, vinyasa, hot jóga): sok álló és egyensúlyozó ászana: 3-5 mm vastagságú jógaszőnyeget válassz a stabilitás és a jó tapadás érdekében!
Utazó szőnyeg, fedőszőnyeg: 100% természetes gumi: csúszásgátló.
Méret: 180 x 62 cm, 1,2 kg. Összehajtva minden jógaórára magaddal viheted: Közvetlenül a padlóra helyezve tökéletesen tapad a nehéz pozícióknál is - A középső vonal segít a pozíció megfelelő felvételében Másik szőnyegre is tehető, például fitneszteremben, hogy a tapadás mellett a nagyobb kényelmet és higiéniát is biztosítsa. 30°C-on mosható - A gumi természetes szaga a mosások számával idővel már nem érződik.
A szőnyeg tisztítása:
Összehajtható, szögletes szőnyeg, ideális jógához. Könnyen szállítható. Összetekerve tárolandó, hogy gumi anyagában ne maradjon meg a hajtás nyoma. Naptól védett helyen tárolandó, mivel a gumi kiszárad és elveszti tapadási képességét.
Miért jógázz?
Az ősi Indiából eredő jóga segít megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Rendszeres jógázással testileg és lelkileg is jól érzed majd magad! Tested hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válsz!
AZ OLDAL TETEJERE