Szobakerékpár E FOLD

Ref.
8377563
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.5 / 5 10 Vélemények
Termékelőny
Kevés a hely? Az E FOLD szobakerékpár összecsukva több, mint 50%-kal kevesebb helyet foglal. Ráadásul kompatibilis az Econnected alkalmazással: kövesd nyomon az edzéseidet és fejlődésedet!
89 990 Ft*
ebből környezetvédelmi hozzájárulás
2,25 €
Könnyed pedálozás
6 kg-os lendkerék
Edzésprogram
6 funkció, 9 program E Connected edzésalkalmazás
Kényelem
Állítható kormánypozíció: egyenes vagy sportosabb háttartással is tekerhetsz
Irányíthatóság
Minden lábán görgő található, így akár egy kézzel is elmozdítható.
Kis csomagméret
A kerékpár 50%-kal kisebb helyet foglal összecsukva.
Az összeszerelés ideje
40 perc

JELLEMZŐK

Összetétel
Váz : 100.0% Acél Kupak : 100.0% Poliamid
Tests
A „Domyos Carry Balls” szabadalmaztatott görgői több irányba is mozgathatók. 5 különböző felületen teszteltük: parkettán, betonon, szőnyegen, PVC-n és járólapon. Könnyű, erőfeszítés nélküli mozgatást biztosít.
Garancia
2 év a szerelésre és az alkatrészekre. 5 év a fém vázra. Alkatrészek elérhetők: 10 évig.
Download user manual link

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Száraz helyen, beltéren tárolandó!
Használati korlátozások
Maximális teherbírás: 110 kg. Kizárólag otthoni használatra!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Jótállási és javítási feltételek:
- Vásárlástól számított 2 év jótállást vállalunk termékünkre, melyet - 5 évre egészítünk ki a termék vázára. - A hosszú használhatóság érdekében 10 évig elérhetőek az alkatrészek a készülékhez.
SZOBAKERÉKPÁRRAL NINCS MÁSRA SZÜKSÉGED!
Teljes értékű mozgás, melynek segítségével: - újra formába lendülhetsz - a szív erősítésével fejlesztheted az állóképességedet - feszesítheted az alsótest izmait A szív- és érrendszer, a tüdőkapacitás és az állóképesség erősítéséhez, az izmok, a csontok és az általános egészségügyi állapot javításához a WHO legalább, heti 2 és fél óra közepesen intenzív kardioedzést javasol.
LENDKERÉK ÉS FOLYAMATOS PEDÁLOZÁS
Minél nehezebb a lendkerék, annál folyamatosabb lesz a pedálozás, és ezáltal annál kellemesebb az edzés.
A KONZOL A VIRTUÁLIS SZEMÉLYI EDZŐ
A Domyos E FOLD szobakerékpár konzolja: - 6 funkció: elégetett kalória, megtett táv, edzésidő, sebesség, szívritmus a tartozék karioövvel. - 9 edzésprogram, melyeket személyi edzőinkkel alakítottunk ki, hogy hatékony segítséget nyújtsanak neked.
EGY ONLINE KERÉKPÁR
A motiváció, a fejlődés és a szórakozás érdekében kapcsolódj az edzőgéppel az Econnected vagy Kinomap alkalmazáshoz! Az Econnected alkalmazással heti, idő-, távolság- és kalóriaalapú célkitűzéseket állíthatsz be, rögzítheted az edzések eredményeit, nyomon követheted a statisztikádat. A készülékkel szinkronizált Kinomap alkalmazás segítségével valódi tájakon edzhetsz. Haladj a saját tempódban, versenyezz egyedül vagy a többiek ellen: a Kinomappal különleges élményben lesz részed!
A SZÍVRITMUS MÉRÉSE
Domyos E FOLD szobakerékpár pulzusmérő övvel. Ez a legmegbízhatóbb eszköz a pulzus mérésére. Nedvesítsed be az öv érzékelőit, majd helyezd közvetlenül a mellkas alá! Igazítsd meg! Pulzusszámod néhány másodpercen belül megjelenik a konzol kijelzőjén.
TANÁCSOK A KERÉKPÁR BEÁLLÍTÁSÁHOZ
A helyes testtartás felvételében az ülés megfelelő beállítása fontos szerepet játszik. Állj a kerékpár mellé, és állítsd be a nyerget úgy, hogy a csípőd magasságában legyen! Állítható kormány: - ha közelebb állítod a kormányt, egyenes háttal tekerhetsz - távolabbra helyezett kormánnyal nagyobb erővel, sportosabban edzhetsz. Erősen húzd meg a lábrögzítő pántokat!
TANÁCSOK A KERÉKPÁR STABILITÁSÁNAK BEÁLLÍTÁSÁHOZ
Az első lábánál 2 db 2 pozíciós kitámasztó: „Kinyitva" stabilabb pedálozást biztosít „Összecsukva" könnyebben tárolható Az optimális kényelem érdekében javasoljuk, hogy teríts a termék alá speciális szivacsszőnyeget (DF920 padlóvédő). A szivacsszőnyeg: stabilizálja a kerékpárt használat közben, tompítja a rezgéseket, csökkenti a gép által keltett zajt és védi a padlót.
A KERÉKPÁR ÖSSZECSUKÁSA
1/ Állj a kerékpár mögé! 2/ Egyik kezedet tedd a nyereg alá és húzd meg magad felé! 3/ Egyik lábadat tedd a kerékpár hátsó lába mögé, majd könnyedén nyomd lefele azt! 4/ Így használhatóvá válik a kerékpár jobb oldalán található Domyos EASY PUSH gomb: nyomd meg a gombot! 5/ Miután a gombot lenyomtad, a gyors összehajtáshoz húzd magad felé a kerékpárt!
TANÁCSOK A SZOBAKERÉKPÁR MOZGATÁSÁHOZ
A Domyos E Fold szobakerékpárt úgy tervezték, hogy egyenes háttal könnyen mozgatható legyen. A kerékpárt a kormánynál vagy a nyeregnél fogva mozgasd! A szabadalmaztatott Domyos Carry Balls rendszernek köszönhetően a termék bármely irányba könnyen mozgatható. Ha vastag szőnyegen kívánod mozgatni, fogd meg a nyereg vagy a kormány csövét! Ebben az esetben könnyebb húzni, mint tolni.
Súly és méretek
Termék csukva: H 53 x Sz 47 x M 103 cm Termék nyitva: H 110 x Sz 47 x M 138 cm Termék: 29 kg Méretek Doboz: H 100,8 x Sz 24,5 x M 58,5 cm Össz. súly: 32 kg

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • Férfi
  03 január 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  E fold domyos

  Szuper kerékpár!

 • 11 november 2019
  Használja: 7 és 12 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Azt kaptuk amit vártunk!

  Jó minőségű, egyedi kivitelezésű szobabicikli. A kijelzője jól van tervezve, a telefonra/tabletra roppant gyorsan csatlakoztatható a bluetoothos aplikáció segítségével, ami kielégítő adatokkal szolgál edzés közben és után egyaránt. Kényelmesen állítható, minden pizícióba. Ajánlani tudom!

 • 15 október 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Jó választás a sportosabb életmódhoz

  Csendes működés.
  Az övpánt jól méri a pulzust, ami megjelenik a kerékpár kijelzőjén, egyéb értékekkel együtt.
  Edzés közben a kerékpár kijelzője fölé tett telefonnal kellemesebbé tehető a tekerés: zene, videó.
  Kényelmes ülés, állítható kormány- és nyereg magasság.

  A mobil alkalmazás egy előnyét látom egyelőre: az értékeket elmenti, így nyomon követhető a fejlődés.

AZ OLDAL TETEJERE