Szobakerékpár E ENERGY, Domyos Econnected alkalmazással kompatibilis

Ref.
8359854
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.71 / 5 14 Vélemények
Termékelőny
Ideális kerékpár sportolóknak. Segít a kitűzött célok elérésében: állóképesség, izomerősítés... az "E CONNECTED*” ingyenes alkalmazással nyomon követheted fejlődésedet és megőrizheted motivációdat.
109 990 Ft*
ebből környezetvédelmi hozzájárulás
£48.47
Könnyed pedálozás
8 kg-os lendkerék
Edzésprogram
6 funkció, 9 program E Connected edzésalkalmazás

JELLEMZŐK

Összetétel
Váz : 100.0% Acél Védőréteg : 100.0% Poliuretán
Tests
A nyerget számos felhasználó részvételével teszteltük és hagytuk jóvá.
Ajánlott
fejleszti az erőnlétet, növeli a teljesítményt (intenzív használatra: heti 7-10 óra).
Garancia
5 év a vázra, 2 év az alkatrészekre. A használathoz szükséges alkatrészek elérhetők: 2 évig
Download user manual link

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Minden alkalommal ellenőrizd, hogy az alkatrészek kellőképpen meg vannak-e húzva! Töröld le az izzadságot minden használat után, és puha ronggyal rendszeresen portalanítsd!
Tárolási tippek
Száraz helyen, beltéren tárolandó!
Használati korlátozások
Maximális teherbírás: 150 kg. Kizárólag otthoni használatra!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Súly és méretek
Méret Termék mérete: H 102 x Sz 63 x M 152 cm Termék súlya: 45 kg Doboz Doboz: H 108,5 x Sz 36,5 x M 63,5 cm Össz. súly: 51 kg
A SZOBAKERÉKPÁR JÓTÉKONY HATÁSAI
Teljes értékű mozgás, melynek segítségével: - Fejlesztheted ÁLLÓKÉPESSÉGEDET - FESZESÍTHETED izmaidat Az erőnlét megőrzése érdekében a WHO a mozgásforma rendszeres, mérsékelt intenzitású gyakorlását javasolja (légzésed könnyed legyen, mozgás közben tudj beszélgetni): 22 perc/nap Fogyáshoz, különösen a zsírtömeg csökkentéséhez a WHO szintén a mozgásforma rendszeres, mérsékelt intenzitású, de tovább tartó gyakorlását javasolja: 44 perc/nap
LENDKERÉK ÉS GÖRDÜLÉKENY HAJTÁS
A lendkerék befolyásolja a tekerés gördülékenységét. Minél nagyobb a lendkerék tömege, annál gördülékenyebb lesz a hajtás, azaz annál kellemesebb az edzés. Az E ENERGY szobakerékpár a Domyos csúcsminőségű terméke, lendkereke 8 kg.
* INGYENES "E CONNECTED” ALKALMAZÁS
Az új E-Connected alkalmazás egyszerű elven működik: Minden héten tűzz ki magad elé egy teljesítendő célt! Ez lehet a kardioedzéssel töltendő idő, távolság vagy elégetendő kalória. Bármilyen Domyos fitneszgéppel is dolgozz, mozgás közben folyamatosan haladsz a kitűzött cél felé. Ezen kívül statisztikát is vezethetsz, és a lehető legrészletesebb módon elemezheted fejlődésedet. Elérhető IOS-en és Androidon
KONZOL
E ENERGY szobakerékpár konzolja: - 6 funkció: elégetett kalória, megtett táv, edzésidő, sebesség, szívritmus a tartozék karioövvel. - 9 edzésprogram, melyeket személyi edzőinkkel alakítottunk ki, hogy hatékony segítséget nyújtsanak neked.
A SZÍVRITMUS MÉRÉSE
Az E ENERGY szobakerékpár pulzusmérő övvel kapható. Ez a legmegbízhatóbb eszköz a pulzus mérésére. Nedvesítsed be az öv érzékelőit, majd helyezd közvetlenül a mellkas alá! Igazítsd meg! Pulzusszámod néhány másodpercen belül megjelenik a konzol kijelzőjén.
TANÁCSOK A KERÉKPÁR BEÁLLÍTÁSÁHOZ
A helyes testtartás felvételében az ülés megfelelő beállítása fontos szerepet játszik. Állj a kerékpár mellé, és állítsd be a nyerget úgy, hogy a csípőd magasságában legyen! A kerékpáron ülve, kezeidet a kormányra helyezve hátad egyenes marad. Ha sportosabb üléspozíciót választanál, helyezd alkarodat is a kormányra, így erőteljesebben pedálozhatsz.
TANÁCSOK A KERÉKPÁR STABILIZÁLÁSÁHOZ
Hogy optimális legyen a kényelem, javasoljuk, hogy teríts a termék alá speciális szivacsszőnyeget (DF920 padlóvédő)! A szivacsszőnyeg: stabilizálja a kerékpárt használat közben, tompítja a rezgéseket, csökkenti a gép által keltett zajt és védi a padlót. A Domyos elliptikus trénereket 2 stabilizáló lábbal láttuk el, melyek tökéletesen biztonságossá teszik a használatot, bármilyen padlón is eddzél.
TANÁCS A KERÉKPÁR ÁTHELYEZÉSÉHEZ
A szobakerékpár elülső görgőkkel van felszerelve. A készülék áthelyezéséhez állj szemben vele! Egyik lábaddal tartsd egy helyben a kerékpárt, döntsd enyhén magad felé a kormánynál fogva, míg a görgőkre nem billen! Ezután húzd a kívánt helyre!
Javítható
10 évig kaphatók a javítható alkatrészek

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • Férfi
  60 évnél idősebb
  17 szeptember 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Segit fittedden tartani

  Jol edzi a volt törött lábam.

 • 20 és 29 év között
  08 április 2019
  Használja: Több mint 1 éve
  That review has been deposited on this product version
  Nagyon szeretem.

  Az ülés lehetne kényelmesebb, de egyébként szuper.

 • Férfi
  50 és 59 év között
  07 április 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Domyos e energy szobakerékpár

  A termékkel maximálisan elégedett vagyok. Azt tudja amiért megvettem. A közel egy hónapos használat óta nem merültek föl problémák vele, pedig naponta, intenzíven használja az egész család.

AZ OLDAL TETEJERE