Sportee 100% pamut férfi póló kímélő tornához, jógához, sötétszürke

Ref.
8324974
Termékelőny
A legegyszerűbb és a legkényelmesebb 100% pamut póló (145 g dzsörzé)! Bő szabása és a pamut rugalmassága szabad mozgást biztosít.
1 990 Ft*
Szabad mozgás
Nagyon puha pamut (145 g-os jersey). Egyenes szabás, oldalsó varrás nélkül.
Lágy tapintás
A pamut egy puha és kényelmes, természetes anyag.

JELLEMZŐK

Szín
Sötétszürke
Méret
S-XXXXL
Összetétel
100% pamut (145 g dzsörzé)
Ajánlott
Kímélő tornához, jógához vagy pilates-hez
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Minden pamut vagy szintetikus anyagot 30 vagy maximum 40°C-on mosson! Szárítógépben szárítható. Közepes hőfokon vasalja! A világos és a sötét ruhákat elkülönítve mossa! Ha természetes módon szárítja a ruhákat, azzal kíméli a környezetet és meghosszabbítja a ruha élettartamát.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A Domyos jóga termékek kialakítása
A ruhaválasztékot úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsa a mozgás közben nélkülözhetetlen kényelmet. A Domyos csapata azért dolgozik, hogy pihentetőek és szórakoztatóak legyenek a torna- és a jógaórák! Így nem kell a ruháival törődnie, nyugodtan koncentrálhat a testtartására és a légzésére! A termékeket használat közben teszteljük és a számos vásárlói véleménynek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük is őket.
Miért jógázzunk?
Az ősi Indiából eredő jóga egy olyan mozgásforma, amely segít megteremteni a test és a szellem közti összhangot. Rendszeres jógázással a teste és a lelke is jól érzi majd magát! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válik!
AZ OLDAL TETEJERE