Spicc cipő klasszikus baletthez kezdőknek, rugalmas talp, méret: 33-42

Ref.
8543166
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.33 / 5 6 Vélemények
Termékelőny
Most ismerkedsz a spiccel? A lábfejnél széles és stabil, a saroknál rugalmas, szára magas: rugalmas, segíti az optimális lábtartást és a spiccelést.
Egyszerű használat
Félig rávarrt gumi és rávarrt szalag.

JELLEMZŐK

Összetétel
Felsőrész : 77.0% Pamut, Felsőrész : 23.0% Poliészter Belső rész : 92.0% Pamut, Belső rész : 8.0% Poliuretán Alsó rész : 100.0% Marhabőr
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mikor viselhetek spicc cipőt?
Figyelem: a spicc cipő viseléséhez kellően erős boka szükséges! A tánctanárod javaslatára spiccelj csak.
Mit jelent a talp varrása során alkalmazott tradicionális eljárás?
Spicc cipőinket egy erre specializálódott tunéziai üzemben gyártjuk, tradicionális módszerrel. A tradicionális gyártás során kifordítva varrják a cipőt, mely ezáltal kényelmesebb és rugalmasabb lesz elöl. Az eljárásnak köszönhetően a cipő talpa követi a lábfejet spicceléskor. Az áruházainkban és honlapunkon kapható valamennyi spicc cipő kézzel készül.
Hogyan próbáljam fel a spicc cipőt?
1) Ülj le és bújj bele a spicc cipőbe, majd a szalagokat tekerd körbe a bokádnál! A gumipántot azután kell felvarrni, hogy a bokához és a rüszthöz igazítottad. 2) Egyik lábaddal állj spiccre, hogy teszteld a talp merevségét és bokád erejét!
Hogyan válasszak spicc cipőt ?
A talp merevségét a rüsztödhöz kell adaptálni. A talp ne legyen: Se túl rugalmas: amikor spiccre állsz, nem szabad, hogy nagyon előre menjen a lábad, Se túl merev : ha spicceléskor a cipő nem követi a rüsztöt, nem fogod tudni megfelelően behajlítani a lábfejedet.
Hogyan válasszam ki a megfelelő méretet?
A spicc cipő választásánál fontos, hogy a lábujjak megfelelő tartást kapjanak, de a cipő ne legyen túl szoros! Ki kell tudnod nyújtani őket, ne legyenek behúzva! Érezd, hogy a cipő tartja őket! Ha a nagyobb kényelem érdekében szilikon, habszivacs vagy pamut betéttel viseled a cipőt, érdemes a szokásosnál eggyel nagyobb méretet választanod.
Hogyan biztosítjuk a kényelmet?
A cipő orrán található, levehető, zselés anyag fokozott kényelmet biztosít.
Elégedett vagy elégedett
Ha a balettmester mégsem javasolja a spicc cipő használatát, visszahozhatod áruházainkba, ahol visszakapod a termék árát.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 30 és 39 év között
  26 január 2021
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  Első spicc cipő

  A balettmesterem szerint is kitűnő. Stabil, de megfelelően puha a talpa egy kezdő számára. Könnyen betörhető, a szilikon orrtömés pedig megfelelő komfortot ad. A box is szuper, könnyű megszokni. Egyedül azt sajnálom, hogy a szalag nem selyem, de ez csak esztétikai kérdés. Kényelem szempontjából plusz pont, a betoldott gumis rész is!

 • 05 január 2021
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Unokám első balletcióje

  A méretezés tökéletes .

 • 20 évnél fiatalabb
  30 július 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  Spicc cipő♡♡

  Szerintem nagyon jó, kényelmes a belső tömése miatt. Bár még nem tudom, hogy a boka tartó gumit hogyan/hova kell felvarrni. De megvagyok vele elégedve

AZ OLDAL TETEJERE