Spicc cipő klasszikus baletthez kezdőknek, rugalmas talp, méret: 33-42

Ref.
8543166
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4 / 5 4 Vélemények
Termékelőny
Most ismerkedsz a spiccel? A lábfejnél széles és stabil, a saroknál rugalmas, szára magas: rugalmas, segíti az optimális lábtartást és a spiccelést.
Egyszerű használat
Félig rávarrt gumi és rávarrt szalag.
Rugalmasság
Gumis szalag védi az Achilles-ínt.

JELLEMZŐK

Összetétel
Felsőrész : 77.0% Pamut, Felsőrész : 23.0% Poliészter Belső rész : 92.0% Pamut, Belső rész : 8.0% Poliuretán Alsó rész : 100.0% Marhabőr
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mikor viselhetek spicc cipőt?
Figyelem: a spicc cipő viseléséhez kellően erős boka szükséges! A tánctanárod javaslatára spiccelj csak.
Mit jelent a talp varrása során alkalmazott tradicionális eljárás?
Spicc cipőinket egy erre specializálódott tunéziai üzemben gyártjuk, tradicionális módszerrel. A tradicionális gyártás során kifordítva varrják a cipőt, mely ezáltal kényelmesebb és rugalmasabb lesz elöl. Az eljárásnak köszönhetően a cipő talpa követi a lábfejet spicceléskor. Az áruházainkban és honlapunkon kapható valamennyi spicc cipő kézzel készül.
Hogyan próbáljam fel a spicc cipőt?
1) Ülj le és bújj bele a spicc cipőbe, majd a szalagokat tekerd körbe a bokádnál! A gumipántot azután kell felvarrni, hogy a bokához és a rüszthöz igazítottad. 2) Egyik lábaddal állj spiccre, hogy teszteld a talp merevségét és bokád erejét!
Hogyan válasszak spicc cipőt ?
A talp merevségét a rüsztödhöz kell adaptálni. A talp ne legyen: Se túl rugalmas: amikor spiccre állsz, nem szabad, hogy nagyon előre menjen a lábad, Se túl merev : ha spicceléskor a cipő nem követi a rüsztöt, nem fogod tudni megfelelően behajlítani a lábfejedet.
Hogyan válasszam ki a megfelelő méretet?
A spicc cipő választásánál fontos, hogy a lábujjak megfelelő tartást kapjanak, de a cipő ne legyen túl szoros! Ki kell tudnod nyújtani őket, ne legyenek behúzva! Érezd, hogy a cipő tartja őket! Ha a nagyobb kényelem érdekében szilikon, habszivacs vagy pamut betéttel viseled a cipőt, érdemes a szokásosnál eggyel nagyobb méretet választanod.
Hogyan biztosítjuk a kényelmet?
A cipő orrán található, levehető, zselés anyag fokozott kényelmet biztosít.
Elégedett vagy elégedett
Ha a balettmester mégsem javasolja a spicc cipő használatát, visszahozhatod áruházainkba, ahol visszakapod a termék árát.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 40 és 49 év között
  03 február 2020
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  Kezdőknek tökéletes

  Az orrban lévő szilikon kényelmessé teszi, a vászon szalag rá van varrva, gumibetéttel ellátva, így szabályozható a szalag hossza. Rendkívül kényelmes, a talp keménysége kezdőknek tökéletes. Fantasztikus élmény volt a drágább, profi táncboltban ajánlott első cipőben eltöltött kínzó órák után.
  Heti 2-3 használat mellett kb. 3 hónapot bírt. Ez spicc cipő esetén ideális.

 • 20 évnél fiatalabb
  15 január 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  Nagyon jó

  Nagyon jól lehet táncolni benne szép

 • 40 és 49 év között
  03 március 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Golidlocks Sizing - 3rd time lucky 2 sizes up.

  These are really good quality pointe shoes - best I have had so far. Suede toe gives great grip and the width of the toe gives better balance and support. Factory sewn on ribbons are excellent - very secure. Gel inside toe is a lovely extra. However I had to take 2 sizes bigger than my normal size - my own size couldn't get them on, next size up could get them on but way too small. They are really well made and comfy. Highly recommended with the Goldilocks clause on sizes.

AZ OLDAL TETEJERE