Soft Walk 8 gyaloglópad

Ref.
8288628
Termékelőny
Szerelést nem igénylő, rendkívül halk elektromos gyaloglópad. Kis helyigényű, könnyen tárolható.
99 990 Ft74 990 Ft*
Az ár 24/02/2017 -től a készlet erejéig érvényes
Sokoldalúság
8 km/h max. sebesség, gyalogláshoz, sportgyalogláshoz. Lassan indul (0,5 km/h).
Kényelem
A gyaloglópad hossza megfelel gyalogláshoz, 40x100 cm.
Coaching
Egyszerű konzol 4 funkcióval: sebesség, távolság, idő, elégetett kalória.

JELLEMZŐK

Futószalag
40 x 100 cm
Max. sebesség
8 km/h (1,25 LE)
Méret
H130 x Sz67 x M108 cm
Összecsukva
H130 x Sz67 x M18 cm
Doboz mérete
H144 x Sz73 x M23 cm
Doboz súlya
48 kg
Összetétel
Szerkezet : 80.0% Acél, 20.0% Alumínium Belső anyag : 100.0% Poliamid 6
Ajánlott
Regenerációhoz, a fizikai kondíció megtartásához lassú gyaloglással.
Garancia
5 év a vázra, 2 év a motorra, az alkatrészekre és a szerelésre. Szolgáltatások: ld.: domyos.com!

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Törölje le az izzadságot minden használat után! Rendszeresen ellenőrizze, hogy a csavarok kellően meg vannak-e húzva, illetve hogy a futószalag kellően feszes-e, beállítása megfelelő-e (bővebb információt a használati utasításban talál)! Javasoljuk, hogy kenje meg a futószalagot, hogy a súrlódást csökkentse a szalag és a deszka között! Figyelem, kifejezetten futópadhoz készült kenőanyagot (100% szilikont) használjon!
Tárolási tippek
Száraz helyen, beltéren tárolja!
Használati korlátozások
Felhasználó maximális súlya: 130 kg.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Futófelület
A Soft Walk 8 gyaloglópad felületét (40 x 100 cm) azok számára fejlesztették ki, akik újrakezdik a sportolást vagy kisebb sebesség mellett szeretnék formában tartani magukat.
A motor teljesítménye és a maximális sebesség
A Soft Walk 8 gyaloglópad motorjának teljesítménye (1,25 LE, egyenáram) elegendő tempósabb gyalogláshoz, ráadásul a motor a piacon kapható egyik leghalkabb (kb. 60 dB használat közben). 0,5 - 8 km/h sebesség. Soft Walk 8 modellünk lassú indulása kényelmes és biztonságos mozgást tesz lehetővé.
Konzol
A Soft Walk 8 gyaloglópad konzoljának nagyméretű karakterei segítségével egyszerűen leolvasható a négy alapinformáció: az idő, a sebesség, a távolság és a becsült elégetett kalóriák száma.
Összecsukás és tárolás
A Soft Walk 8 gyaloglópad kis helyigényű, könnyedén összecsukható, az ágy alatt is elfér. Méretét és összecsukható szerkezetét úgy alkottuk meg, hogy a termék egyszerre legyen kis helyigényű és stabil. Érdemes tudni: minél kisebb egy futópad, annál instabilabb használat közben. A Soft Walk 8 gyaloglópad a legjobb kompromisszumot kínálja e téren.
Tanácsok a futópad összecsukásához és tárolásához
A gyaloglópad összecsukásához csak csavarja ki a termék elején található gyorsrögzítőt, majd hajtsa rá a konzolt a futószalagra! A Soft Walk 8 gyaloglópad elülső görgői segítségével könnyen mozgatható.
Tanácsok az edzés közbeni optimális kényelemhez
A futópad stabilitásának növelése, a rezgések és a zajok csökkentése, valamint a padló védelme érdekében javasoljuk, hogy helyezzen védőszőnyeget a futópad alá. Erre a célra ajánljuk a Domyos Training Mat terméket. A testmozgás során kényelme érdekében javasolt az edzettségi szintnek és a testfelépítésnek megfelelő, ütéscsillapító futócipő használata.
A megfelelő elhelyezkedés a futófelületen
Álljon a lábtartóra, mielőtt bekapcsolná a futópadot, majd lépjen a 0,5 km/h sebességgel működő szalag közepére! Kezdődhet az edzés!
Műhelyszolgáltatások, szolgáltatások, használati utasítás
Az alábbiakkal kapcsolatos információért keresse fel www.domyos.com honlapunkat: - A termék garanciája - A termék összeszerelése, beállítása és használata - Problémamegoldás - A futópad használati útmutatójának letöltése
AZ OLDAL TETEJERE