Shape sportmelltartó kardioedzéshez, fonalmosott szürke

Ref.
8352434
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4 / 5 2 Vélemények
Termékelőny
Varrásmentes mellrész merevítő nélkül, szivacsbetéttel, testre simuló, karcsúsító anyagból. Állítható vállpántok, szellőző hát.
5 990 Ft4 990 Ft*
Az ár 19/12/2017 -től a készlet erejéig érvényes
Tartás
ERŐS TARTÁS: 42%-kal csillapítja a mell rázkódását* nagy intenzitású mozgásnál.
Görbülő
A szivacsbetét hangsúlyossá teszi a dekoltázst.
Légáteresztés
Légáteresztő betét: kivezeti az izzadságot.
Állítható
A nagyobb kényelem érdekében elöl állítható.

JELLEMZŐK

Terméktípus
Melltartó merevítő nélkül
Szivacs
Szivacsbetétekkel
Hátforma
Szellőző úszóhát
Beállítás
Állítható pántok
Összetétel
Fő anyag : 67.0% Poliamid, Fő anyag : 33.0% Elasztán Hátpánt : 82.0% Poliamid, Hátpánt : 18.0% Elasztán Gumis pánt : 80.0% Poliészter, Gumis pánt : 20.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. A független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Erős rázkódással járó kardioedzéshez (ugrás, ugrókötelezés) Megfelel továbbá futáshoz, ütős sportokhoz.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért alkalmas a Shape sportmelltartó az erős rázkódással járó mozgáshoz?
A SHAPE sportmelltartó ERŐS TARTÁST* biztosít erős rázkódással járó mozgásformáknál (step aerobik, futás, trambulin). Jól takar, technikai kialakításának köszönhetően magában is hordható. Állítható úszóhát (lyukacsos, technika szövet, mely elvezetik az izzadságot). Merevítő nélkül, szivacsbetéttel, testre simuló, karcsúsító anyagból. * 42%-kal kisebb rázkódás, mint egy hagyományos melltartóval* (erős rázkódással járó mozgás során).
Miért viselj sportmelltartót?
Sportolás közben a mellet sokkal nagyobb terhelés éri, mint a hétköznapokban. A mozgás és a rázkódás intenzitásától függően súlyuk 3-5-szörösére is nőhet. Sok nő hétköznapi melltartót visel sportolás közben, mely nem biztosítja a szükséges tartást. A sportmelltartó csökkenti a mell mozgását, rázkódását.
A mellek egészsége:
Az igénybevétel mérettől függetlenül nyújtja a bőrt és a szalagokat, ami megfelelő tartás nélkül fájdalomhoz, és a mellek korai megereszkedéséhez vezethet. Ugyanakkor a hosszú időn át tartó, túlzott tartás is káros lehet: a tartást a mell mérete és a rázkódás erőssége alapján kell meghatározni. A cél, hogy óvjuk a mellet, ugyanakkor megőrizzük természetes mozgását.
Milyen szintű tartás ideális az általam űzött sporthoz?
Minden mozgásformához található megfelelő tartást biztosító modell: - enyhe (jóga, nyújtás, izomerősítés), - közepes (fitnesz, tánc, kardioedzés) - és erős (step, futópadon futás, trambulin) rázkódással járó sportokhoz. Fontos, hogy a mozgáshoz megfelelő tartást válassz: Például ne viselj erős rázkódással járó mozgáshoz ideális melltartót, ha nem indokolt. (Fontos, hogy oly módon óvjuk a mellet, hogy a lehető legnagyobb mértékben megőrizzük természetes mozgását.)
Hogyan válassz méretet?
A megfelelő méret garantáltan jól tart és kényelmes. A melltartó méretének kiválasztásához mérd meg a mell körméretét: * Melltartó nélkül mérj! * Állj szemben a tükörrel! * Függőlegesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá! * Vezesd a mérőszalagot végig a mellkason! Anélkül, hogy meghúznád, vedd el a mérőszalagot! A mérés alapján a mérettáblázat segít a megfelelő méret kiválasztásában.
Hogyan készülnek a DOMYOS sportmelltartók?
Termékeink optimális kényelmet biztosítanak, és segítenek megelőzni az egészségügyi problémákat: * merevítő nélkül (nincs sérülésveszély, a nyirokcsomókat nem nyomja meg) * a lehető legkevesebb varrás a mellbimbónál (nincs irritáció) * izzadság-elvezetést segítő anyagok használata (növeli a kényelmet, jelentősen csökkenti a bőrirritáció esélyét).
Hogyan teszteltük a DOMYOS sportmelltartókat?
Valamennyi termékünket laboratóriumunkban teszteljük melltartási tesztünkkel (a mell sportolás közbeni gyorsulásának csökkenését mérjük). Mérjük és osztályozzuk őket az eredmények alapján: 1: mérsékelt tartás 3: közepes tartás 5: erős tartás *Fitnesz sportmelltartóink jobban csökkentik a mell rázkódását, mint a hagyományos melltartók. Minimum 10%-os (1. szint), maximum 50%-os (5. szint) csökkentés.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

4 / 5 2 Vélemények
2 az emberek ajánlják ezt a terméket

 • 22 július 2017
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Szép a színe

  Nagyon nehezen lehet belebújni az erős gumizásnak köszönhetően

 • Férfi
  40 és 49 év között
  22 július 2017
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  fitnessedzés

  Nagyon jól használható a felsorolt célhoz

AZ OLDAL TETEJERE