SHAPE + karcsúsító női térdnadrág fitneszhez, rózsaszín

Ref.
8327066
Termékelőny
SHAPE +: az Ön vonalaival összhangban! A Domyos megalkotta Önnek a karcsúsító térdnadrágot. Széles dereka láthatóan karcsúsítja a hasat és az alakot!
5 990 Ft2 990 Ft*
Az ár 13/10/2015 -től a készlet erejéig érvényes
Lapos has hatás
Széles dereka láthatóan karcsúsítja a hasat és az alakot!
Szabad mozgás
Poliamid és elasztán szövet: szabadon mozoghat.
Lágy tapintás
Poliamid összetevőjének köszöhetően nagyon puha tapintású.

JELLEMZŐK

Összetétel
Derék: 67% poliamid, 33% elasztán - Nadrág: 92% poliamid, 8% elasztán
Ajánlott
Fitneszhez (izomerősítéshez, - feszesítéshez)
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A Shape + termékválaszték
A Shape + termékek úgy lettek kialakítva, hogy a nők szépnek érezzék magukat a sportruházatban. Karcsúsítja és kiemeli az alakot, edzés közben is magabiztos lehet! A termékeket használat közben teszteljük és a számos vásárlói véleménynek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük is őket.
A Shape + nadrág
A Domyos „lapos has” hatású választéka: Az elasztán és poliamid alapú anyagnak köszönhetően a széles derékrész laposítja és kisimítja a hasat: jobban tart és kényelmes. Jól tart és kihangsúlyozza az alakot: szépnek, magabiztosnak, feszesnek érzi magát benne – és jól érzi magát a bőrében.
Regular vagy Slim: melyik fazont válasszam?
A Slim rásimul a testre és kiemeli a lábak hosszát. A csípőt és a feneket takaró hosszú, bő felsővel vagy rövid, testhez álló ujjatlan felsővel viselje!
Milyen hosszú legyen a szára?
Viselje bátran ezt a fazont, mely ideális alacsonyaknak és magasaknak egyaránt! Viseljen fekete vagy színes nadrágot, hogy kiemelje alakját, vagy vegyen hozzá hosszú és lágy esésű ujjatlan felsőt, hogy elrejtse az alak néhány tökéletlenségét!
A termék tesztelése
Karcsúbb alak:A nők 81%-a* érezte a különbséget: alakjukat karcsúbbnak, magukat szebbnek találták benne.Lapos has hatás: Széles dereka láthatóan karcsúsítja a hasat és az alakot! A nők 94%-a* laposabbnak érezte a hasát.*320 nőből álló tesztcsoporton végzett felmérés.
AZ OLDAL TETEJERE