SHAPE+ fonalmosott szürke sportmelltartó fitneszhez

Ref.
8352434
Termékelőny
Varrásmentes kialakítás a mellkasnál, betétek, testhez álló szabás. Állítható pántok. A hát anyaga jól szellőzik.

5 KAPHATÓ TERMÉKEK

5 990 Ft*
Tartás
ERŐS: 42%-kal csillapítja a mell rázkódását* nagy intenzitású mozgás közben.
Izzadság-elvezetés
Technikai anyaga szárazon tart mozgás közben.
Légáteresztés
Úszóhát, hálós szövet

JELLEMZŐK

Terméktípus
Melltartó merevítő nélkül
Szivacs
Szivacsbetétekkel
Hátforma
Szellőző úszóhát
Beállítás
Állítható pántok
Összetétel
Fő anyag : 67.0% Poliamid, 33.0% Elasztán Hátpánt : 82.0% Poliamid, 18.0% Elasztán Gumis pánt : 80.0% Poliészter, 20.0% Elasztán
Ajánlott
Fitneszhez (erős rázkódással járó mozgáshoz: step aerobikhoz, futáshoz, trambulinon ugráláshoz)
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért van szükség sportfehérneműre?
Sportolás közben a melleket sokkal nagyobb terhelés éri, mint a hétköznapokban. A mozgás és a rázkódás intenzitásától függően súlyuk 3-5-szörösére is nőhet. A nők 59%-a hétköznapi melltartót visel sportolás közben, mely nem biztosítja a szükséges tartást. A sportmelltartó csökkenti a mellek mozgását, rázkódását.
A mellek egészsége:
Az igénybevétel mérettől függetlenül nyújtja a bőrt és a szalagokat, ami megfelelő tartás nélkül fájdalomhoz, és a mellek korai megereszkedéséhez vezethet. Ugyanakkor a hosszú időn át tartó, túlzott tartás is káros lehet: a tartást a mellek mérete és a rázkódás erőssége alapján kell meghatározni. A cél, hogy óvjuk a melleket, ugyanakkor megőrizzük azok természetes mozgását.
Milyen szintű tartás ideális az általam űzött sporthoz?
Minden mozgásformához talál megfelelő tartást biztosító modellt: enyhe (jóga, nyújtás, izomerősítés...), közepes (fitnesz, tánc, kardioedzés) vagy erős (step, futópadon futás, trambulinos edzés...) rázkódással járó sportokhoz. Fontos, hogy a mozgáshoz megfelelő tartást válasszon: Például ne viseljen erős rázkódással járó mozgáshoz ideális melltartót, ha nem indokolt. (Fontos, hogy oly módon óvjuk a melleket, hogy a lehető legnagyobb mértékben megőrizzük természetes mozgásukat.)
Miért alkalmas a SHAPE+ sportmelltartó az erős rázkódással járó mozgáshoz?
A SHAPE + sportmelltartó ERŐS TARTÁST* biztosít, erős rázkódással járó mozgásnál (step aerobik, futás, trambulin...). Jól takar, technikai kialakításának köszönhetően magában is hordható. Állítható úszóhát (lyukacsos, technika szövet, mely elvezetik az izzadságot). Merevítő nélkül, szivacsbetéttel, testre simuló, karcsúsító anyagból. * 42%-kal kisebb rázkódás, mint egy hagyományos melltartóval* (erős rázkódással járó mozgás során).
Hogyan válasszon méretet?
A megfelelő méret garantáltan jól tart és kényelmes. A melltartó méretének kiválasztásához mérje meg melle körméretét: * Melltartó nélkül méretkezzen! * Álljon szemben a tükörrel! * Függőlegesen tegye a mérőszalagot háta felső részéhez, a lapockák alá! * Vezesse a mérőszalagot végig a mellkason! Anélkül hogy meghúzná, vegye el a mérőszalagot! A mérés alapján a mérettáblázat segítségével megtalálhatja az Önnek megfelelő méretet.
Hogyan tervezzük a DOMYOS sportfehérneműket?
Termékeink optimális kényelmet biztosítanak, és segítenek megelőzni az egészségügyi problémákat: * nincsenek merevítők (nincs sérülésveszély, a nyirokcsomók nem nyomódnak össze) * a lehető legkevesebb varrás a mellbimbónál (nincs irritáció) * izzadság-elvezetést segítő anyagok használata (növelik a kényelmet, jelentősen csökkentik a bőrirritáció esélyét).
Hogyan teszteljük a DOMYOS sportfehérneműket?
Valamennyi termékünket laboratóriumunkban teszteljük melltartási tesztünkkel (a mell sportolás közbeni gyorsulásának csökkenését mérjük). Mérjük és osztályozzuk őket az eredmények alapján: 1: gyenge tartás 3: közepes tartás 5: erős tartás *Sportmelltartóink jobban csökkentik a mell rázkódását, mint a hagyományos melltartók. Minimum 10%-os (1. szint), maximum 50%-os (5. szint) csökkentés.

A következő termékek is érdekelhetik

AZ OLDAL TETEJERE