Error message
  • Unable to get reviews Operation timed out after 3001 milliseconds with 0 bytes received
  • Unable to get reviews Operation timed out after 3000 milliseconds with 0 bytes received

Rúd tornához, fa

Ref.
8526538
Termékelőny
Tartós és kényelmes lakkozott fa egyensúly-, erősítő- és mobilitás gyakorlatokhoz.Hossz: 1m20 Átmérő : 23,5 mm Súly : kb 280 g
Sokoldalúság
Egy kiegészítő a pontossághoz és a mobilitáshoz.
Stabilitás
Ideális segítség az egyensúlyhoz kitörésnél.

JELLEMZŐK

Összetétel
Markolat : 100.0% Fa
Approved by
"A bot valóban praktikus a kézzel végzett gyakorlatokhoz. Ha beakad a vállad, a bot segít, mert megdolgoztatja az izmokat. Nagyon jó, mert enyhíti a fájdalmat. Nagyon tudom ajánlani!☺️☺️" Sandra, Decathlonos vásárló
Tests
Káros anyagoktól mentesen készült.Teszteket végzünk, hogy garantálni tudjuk a méretet, az egyenességét és az UV sugaraknak való ellenállást.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Tiszta, száraz, napfénytől védett helyen tárold 25 °C alatti hőmérsékleten. Ne érintkezzen a meleggel:

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért használj botot?
Gyakran elfelejtik a sportban, hogy a mobilitáson is dolgozni kell, mert egy rossz mobilitás miatt nem tudod rendesen elvégezni a gyakorlatokat.Ezzel ellentétben a megfelelő mobilitás segít abban, hogy pontosan és megfelelő terjedelemben végezz el egy gyakorlatot.A bot lehetővé teszi, hogy ne ess el, amikor támaszkodsz rá, segít a technikai kivitelezésben amikor guggolásnál egyenesen kell tartani a hátadat vagy a test jobb és bal oldala közötti szimmetrikus munka során.
Milyen gyakorlatok végezhetőek a bottal?
Nem tudod milyen gyakorlattal kezdd, vagy hogy milyen a helyes testtartás? Látogass el a domyos.com oldalra! Fejlesztő csapatunk és edzőink személyi edzési szolgáltatást nyújtanak, hogy segítsék a fejlődésed. Egy tucat ingyenes videót találsz a weboldalon.
Tudtad?
Hogyan nyújts?Lassan, kíméletesen, az izomra koncentrálva nyújts! 30 másodpercig tartsd az egyes pózokat, mélyeket lélegezve, rángatás nélkül nyújtva!MIÉRT NYÚJTSAK?Alapvető fontosságú minden nap nyújtani! Hatékonyabbá, rugalmasabbá teszed izmaidat, fokozatosan csökken a fájdalom, ritkább lesz a sérülés!Milyen gyakran nyújtsak?Minden nap 5-10 percet szánj rá, hogy rugalmas maradj!
Termékelőny
Hogy jobban tudj koncentrálni nyújtás közben, csukd be a szemed, a bot segít a mozdulatok helyes végrehajtásában.
AZ OLDAL TETEJERE