Parafa jógatégla

Ref.
8339945
Termékelőny
Segít az egyensúly fejlesztésében!Tömör és stabil: praktikus a jógaórákhoz, ülés vagy a gyakorlatok közben. Méret: 23 cm X 15,5 cm X 7,5 cm Súly: 880 g.
Stabilitás
Segít az egyensúly fejlesztésében. Méret: 22 x 13,5 x 7,5 cm
Környezettudatos tervezés
Puha és légáteresztő parafából.
Lágy tapintás
Kellemes tapintású, puha parafa. Sűrűség: 300 kg/m3 +/-10%

JELLEMZŐK

Összetétel
Markolat : 100.0% Parafa
Ajánlott
Jógázáshoz.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Tisztítás: nedves ronggyal és illóolajokkal.
Tárolási tippek
Száraz helyen tárolandó, kevés vízzel tisztítandó, hogy ne penészedjen be.

TANULJA MEG INGYENES VIDEÓINKBÓL, HOGYAN HASZNÁLJA A DOMYOS TERMÉKEIT ÉS KIEGÉSZÍTŐIT!

A Domyos jógatégla segít az egyensúly megőrzésében jógaórákon.
A Domyos által javasolt gyakorlatokat bemutatják videón partnereink, a Domyos Club fitneszközpont profi, szakirányú végzettséggel rendelkező sportedzői.
 

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mire való a parafa jógatégla?
A tégla segítségével tökéletesítheted a pozíciókat! Használhatod meditációs párna helyett, meditációhoz vagy gyémánt pózban a boka ellazításához. A nehezebb pózok közben (például félhold pózban), ahol teljes súlyoddal a téglán egyensúlyozol, nyugodtan ránehezkedhetsz a parafából készült, a habszivacs jógatéglánál keményebb, stabilabb modellre.
Miért jógázzunk?
Az ősi Indiából eredő jóga segít megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Rendszeres jógázással testileg és lelkileg is jól érzed majd magad! Tested hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válsz!
A jóga termékek választéka:
A választékot úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsa a mozgás közben nélkülözhetetlen kényelmet. Azért dolgozunk, hogy pihentetőek és szórakoztatóak legyenek a jógaórák. Nyugodtan koncentrálhatsz a testtartásra és a légzésre! A termékeket használat közben teszteljük, és a vásárlói vélemények alapján fejlesztjük.

Tanácsok

AZ OLDAL TETEJERE