Pamut jógaheveder, sötétszürke

Ref.
8350004
Termékelőny
Segít a hajlékonyság növelésében!
1 490 Ft*
Könnyű kezelhetőség
Gépben 40°C-on mosható.
Kényelem
Puha, pamut heveder.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 100.0% Pamut Csatok : 100.0% Vas
Ajánlott
Jógázáshoz.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
40°C-on mosógépben mosható.

TANULJA MEG INGYENES VIDEÓINKBÓL, HOGYAN HASZNÁLJA A DOMYOS TERMÉKEIT ÉS KIEGÉSZÍTŐIT!

A Domyos Jógaheveder segít hajlékonyabbá, rugalmasabbá válni.
A Domyos által javasolt gyakorlatokat bemutatják videón partnereink, a Domyos Club fitneszközpont profi, szakirányú végzettséggel rendelkező sportedzői.
 

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

DOMYOS jóga választék:
A választékot úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsa a mozgás közben nélkülözhetetlen kényelmet. A Domyos csapata azért dolgozik a termékeken, hogy pihentetőek és szórakoztatóak legyenek a torna- és a jógaórák! Nyugodtan koncentrálhat a testtartására és a légzésére! A termékeket használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük.
Miért jógázzunk?
Az ősi Indiából eredő jóga segít megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Rendszeres jógázással testileg és lelkileg is jól érzi majd magát! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válik!
Mire való a heveder?
A heveder segít a pozíciók elmélyítésében és a lábak szorosan tartásában, a pozíciók során (pl. paszcsimottanászana - előrehajlás ülésből). A karika segítségével gyorsan beállítható, anyaga kellemes tapintású. A heveder főként dinamikus és hatha jóga (astanga, Iyengar jóga) során használatos.
AZ OLDAL TETEJERE