Női ujjatlan felső jógához, fonalmosott fekete

Ref.
8483982
Termékelőny
Bő, légáteresztő póló lágy esésű anyagból, hosszú, aszimmetrikus szabása miatt ideális legginghez.
fölött
3 490 Ft1 490 Ft*
Szabad mozgás
Bő szabás, elasztánnal
Izzadság-elvezetés
Technikai anyaga felszívja és kivezeti az izzadságot a szövetből.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 89.0% Poliészter, Fő anyag : 11.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Dinamikus jógához: Ashtanga, Vinyasa, Power, Hot jóga...
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Ujjatlan felső jógához:
Légáteresztő, bő szabású, nagyon nőies póló, tökéletes választás legginghez. Hátul ráncolt szabás, lágy esésű, könnyű, fonalmosott hatású szövet. Viselj alatta varrásmentes topot, hogy intenzív mozgásnál és fordított pózoknál levehesd!
Kinek való a dinamikus jóga (Ashtanga jóga, Hot jóga, stb.)?
A dinamikus jóga ideális választás azoknak, akik fizikai igénybevétellel járó mozgásra vágynak, vagy olyan sportot űznek - például futnak, búvárkodnak, szörföznek vagy táncolnak -, mely nagyfokú koncentrációt, hajlékonyságot, állóképességet és kitartást igényel. A jóga rendkívül hatékony kiegészítője más mozgásformáknak, így nem csoda, hogy egyre több élsportoló is érdeklődik iránta.
Miért jógázzunk?
Az ősi Indiából eredő jóga segít megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Rendszeres jógázással testileg és lelkileg is jól érzed majd magad! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válsz!
A jóga termékek kialakítása:
Jóga közben elengedhetetlen a kényelem, ezért a ruházati választékot úgy terveztük, hogy a termékek szabad mozgást biztosítsanak. Termékeinket úgy terveztük, hogy neked csak a légzésre és a testtartásra kelljen koncentrálnod! Használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük őket.
AZ OLDAL TETEJERE