Női térdnadrág tornához és pilateshez, 510-es, tengerészkék

Ref.
8561624
Termékelőny
Egy sportos térdnadrág, mely biztosan tetszeni fog!A lábak közti lépésbetét és a kulcszseb révén kényelmes és praktikus.
Lágy tapintás
Főként pamut anyaga természetesen puha.
Rugalmas anyag
A mozdulatok könnyedségét az anyagban lévő elasztán biztosítja.
Izzadság-elvezetés
Elvezeti az izzadságot!

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 54.0% Pamut, Fő anyag : 38.0% Poliészter, Fő anyag : 8.0% Elasztán Gumis pánt : 68.5% Poliészter, Gumis pánt : 31.5% Gumi (NR) - Latex
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

JÓ TERMÉK, A LEGJOBB ÁRON!
A Decathlonnál saját magunk tervezzük, gyártjuk és értékesítjük a termékeinket, szerte a világban. Ennek köszönhetően teljes mértékben követni tudjuk életútjukat: a tervezéstől az értékesítésig, a csomagoláson, szállításon át, a marketinget is beleértve A célunk egyszerű: egyre jobb termékeket ajánlani kímélő tornához és pilateshez minél több ember számára, elérhető és alacsony áron.
Termékek kialakítása kímélő tornához, pilateshez:
A rendszeres, alacsony vagy magas intenzitású kímélő tornához és pilateshez (fitnesz, nyújtás, izomfeszesítés és -erősítés, pilates) szánt ruházati választék kialakításának köszönhetően ideális az erőnlét, az alak és az egészség megőrzéséhez. Tervezőcsapatunk a pilates ruházati választékot úgy alakította ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen. A termékeket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
Mikor vásárlóink jó közérzete a tét, tervezőcsapatunk akcióba lép!
Nincs többé mozgás közben zavaró címkevég! A címkét nem közvetlenül a termékre, hanem egy szövetbetétre varrjuk. Így nyugodtan kivághatod, nem kell amiatt aggódnod, hogy tönkreteszed a terméket.
AZ OLDAL TETEJERE