Női sportmelltartó modern tánchoz, légáteresztő, fekete.

Ref.
8548307
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Elegánsan és stílusosan szeretnél táncolni? Magában is és egy felső alatt is hordhatod! Keresztpántos.
Légáteresztés
Szintetikus anyaga elvezeti az izzadtságot.
Jó tartás
A mell alatti gumipánt miatt a helyén marad mozgás közben.
Rugalmas anyag
Anyaga teljes mozgásszabadságot biztosít.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 87.0% Poliészter, Fő anyag : 13.0% Elasztán Mellkosárbélés : 90.0% Poliészter, Mellkosárbélés : 10.0% Elasztán Másodlagos bélés : 74.0% Poliamid, Másodlagos bélés : 26.0% Elasztán Hát anyaga : 90.0% Poliészter, Hát anyaga : 10.0% Elasztán
Approved by
Mérnökünk, Inès, amatőr és profi balettozókkal teszteltette a terméket.Edzéseik alatt viselték a terméket, majd elmondták negatív és pozitív tapasztalataikat.A visszajelzéseknek megfelelően dolgoztunk fejlesztendő pontjainkon, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az elvárásoknak.Caroline, termékmenedzser, szintén teszteket végeztet a méretekre vonatkozóan, hogy minden méret is pontosan megfeleljen viselőjének.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan tegyem stílusossá a sportmelltartó topot?
Keresztpántjai jól tartást biztosítanak tánc közben.Hogyan emeld ki a póló előnyét?Egy bőszárú nadrággal magában is hordható, felső nélkül: Jól takar, ha felső nélkül hordod! Rávehetsz egy szintén keresztpántos fekete ujjatlan felsőt, vagy egy bő szabású pólót és kiegészítheted egy leggingel vagy egy rövidnadrággal vagy egy bő szárú nadrággal.
Hogyan válassz ruházatot modern tánchoz?
A modern tánc ruházata sokszor jóval kötetlenebb, mint a klasszikus baletté, melyet gyakran a balettmester határoz meg. Az egyetlen megkötés, hogy kényelmesen, szabadon mozoghass benne. A bő alsó, testhezálló felső, vagy a szűkített szárú alsó és bő felső ideális választás. Egy állítható szárú, bővebb nadrágot javaslunk, mert tudjuk, hogy szereted felhajtani a szárát, akár térd fölé is, hogy kontrollálhasd a mozdulataid, vagy csak, mert így tetszik!

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 20 évnél fiatalabb
  08 augusztus 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Cc

  Vv

AZ OLDAL TETEJERE