Női sportmelltartó kardioedzéshez 900-as, nagy kosárméretű, fekete

Ref.
8404276
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.77 / 5 13 Vélemények
Termékelőny
900-as technikai sportmelltartó! Maximális tartás akár 3XL-es / E-F-es kosármérettel is! Háta optikailag karcsúsítja az alakot, állítható, így könnyen felvehető.
Tartás
ERŐS: 46%-kal csillapítja a mell rázkódását* intenzív mozgás közben.
Alakformáló
A szivacsbetét hangsúlyossá teszi a dekoltázst.
Állítható
A háton kapcsos, könnyű belebújni.
Környezeti hatás
„B” OSZTÁLYZAT - Összehasonlítás: sportmelltartó - technikai részletek

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 66.0% Poliamid, Fő anyag : 34.0% Elasztán Hát anyaga : 76.0% Poliamid, Hát anyaga : 24.0% Elasztán Betét : 78.0% Poliamid, Betét : 22.0% Elasztán Szivacsbetét : 75.0% Poliamid, Szivacsbetét : 25.0% Elasztán Gumis pánt : 87.0% Poliamid, Gumis pánt : 13.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért alkalmas a 900-as sportmelltartó az erős rázkódással járó mozgáshoz?
A 900-as sportmelltartó erős tartást* biztosít erős rázkódással járó mozgásnál (step aerobik, futás, trambulin...). Push-up szivacsbetétei maximális tartást biztosítanak és kiemelik a dekoltázst. Jól szellőző, technikai szövetből készült háta kivezeti az izzadságot. * 46%-kal kisebb rázkódás, mint egy hagyományos melltartóval* (erős rázkódással járó mozgás során).
A sportfelszerelés elengedhetetlen darabja!
Sportolás közben a melleket sokkal nagyobb terhelés éri, mint a hétköznapokban. Mozgás közben tömegüknek akár 5-szöröse terhelheti a szalagokat, intenzitástól függően. A sportmelltartó tartást és kényelmet biztosít fizikai sporttevékenység közben.
Védd a melled:
A kosár mérete vagy az életkor nem számít a mell terhelésénél sportolás közben. Érzékeny testrész, amelyet szinte csak a bőr tart, így speciális és megfelelő tartást igényel. A hétköznapi melltartó kevésbé tart, így ha sportolásnál hosszú távon azt viseled, fájdalmat és megereszkedést okoz. A sportmelltartó ugyanolyan fontos, mint a ruházat többi része vagy a cipő, védi melled a zökkenések hatásától.
3 erősségű tartás a sporttól függően:
- Gyenge tartás (jóga, stretching, izomerősítés…) olyan mozgáshoz ajánlott, amely nem terheli a mellet. - Közepes tartás (fitness dance, kardioedzés…) olyan sporthoz ajánlott, ahol közepes erősségű, és nem ismétlődő a rázkódás. - Erős tartás (step aerobik, futás, trambulin...) olyan mozgáshoz, ahol intenzív a rázkódás.
Hogyan válassz méretet?
A megfelelő méret garantáltan jól tart és kényelmes. A melltartó méretének kiválasztásához mérd meg a mell körméretét: * Melltartó nélkül mérj! * Állj szemben a tükörrel! * Függőlegesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá! * Vezesd a mérőszalagot végig a mellkason! Anélkül, hogy meghúznád, vedd el a mérőszalagot! A mérés alapján a mérettáblázat segít a megfelelő méret kiválasztásában.
Hogyan készülnek a DOMYOS sportmelltartók?
Termékeink optimális kényelmet biztosítanak, és segítenek megelőzni az egészségügyi problémákat: * merevítő nélkül (nincs sérülésveszély, a nyirokcsomókat nem nyomja meg) * a lehető legkevesebb varrás a mellbimbónál (nincs irritáció) * izzadság-elvezetést segítő anyagok használata (növeli a kényelmet, jelentősen csökkenti a bőrirritáció esélyét).
Hogyan teszteltük a DOMYOS sportmelltartókat?
Valamennyi termékünket laboratóriumunkban teszteljük melltartási tesztünkkel (a mell sportolás közbeni gyorsulásának csökkenését mérjük). Mérjük és osztályozzuk őket az eredmények alapján: 1 : mérsékelt tartás 3: közepes tartás 5: erős tartás *Fitnesz sportmelltartóink jobban csökkentik a mell rázkódását, mint a hagyományos melltartók. Minimum 10%-os (1. szint), maximum 50%-os (5. szint) csökkentés.
Tesztelési folyamat
Természetesen! Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk az örömteli, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, azt, hogy mennyire bírják a mosást. És még? Ez minden? Nem, még folytatjuk.Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket.Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Kész a sportöltözeted !
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 20 és 29 év között
  13 május 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Domyos sportmelltartó

  ez a fajta sajnos nem jött be
  túl vastag benne nekem a szivacs, melleim egyébként is nagyok
  hátránya még számomra, hogy hátul kapcsolós fazon, ami szintén nagy nehézséget okozott felvételkor

  Brand's answer :

  Kedves Viktória!


  Köszönöm, hogy megosztottad velünk a véleményedet. Igazán sajnálom, hogy nem vált be a termékünk. Az ilyen esetekben több lehetőséget is biztosítunk Decathlon azonosítóval rendelkező vásárlóink számára. Kérlek, amennyiben az árucsere poltikánk bármelyikéről úgy gondolod igaz Rád, akkor keresd fel egyik áruházunkat és kollégáink mindenben segíteni fognak. A csere feltételeiről itt tudsz tájékozódni: https://www.decathlon.hu/csere-es-visszakuldes-menete.html


  Üdvözlettel,


  Forray Gábor

  Webmarketer

  Viktória find this answer useful

 • 13 március 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Női sportmelltartó

  Tökéletes a méret, az anyaga, nagyon kényelmes a viselete.

 • 30 és 39 év között
  02 január 2020
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  Sportmelltartó

  Kb 5 hónapja használom edzőtermi edzéshez, kardio edzésre és általános sétákra. A nagy kosárméret miatt nagyon kényelmes és jól tart. 95 E melltartó méretre 3x L-es méretet vásároltam. Nagyon megérte! Közepes intenzitású futásnál is jól tart. Csak ajánlani tudom!

AZ OLDAL TETEJERE