Női sportmelltartó kardioedzéshez 900-as, nagy kosárméretű, fekete

Ref.
8404276
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 12 Vélemények
Termékelőny
900-as technikai sportmelltartó! Maximális tartás akár 3XL-es / E-F-es kosármérettel is! Háta optikailag karcsúsítja az alakot, állítható, így könnyen felvehető.
Tartás
ERŐS: 46%-kal csillapítja a mell rázkódását* intenzív mozgás közben.
Alakformáló
A szivacsbetét hangsúlyossá teszi a dekoltázst.
Állítható
A háton kapcsos, könnyű belebújni.
Környezeti hatás
„B” OSZTÁLYZAT - Összehasonlítás: sportmelltartó - technikai részletek

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 66.0% Poliamid, Fő anyag : 34.0% Elasztán Hát anyaga : 76.0% Poliamid, Hát anyaga : 24.0% Elasztán Betét : 78.0% Poliamid, Betét : 22.0% Elasztán Szivacsbetét : 75.0% Poliamid, Szivacsbetét : 25.0% Elasztán Gumis pánt : 87.0% Poliamid, Gumis pánt : 13.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért alkalmas a 900-as sportmelltartó az erős rázkódással járó mozgáshoz?
A 900-as sportmelltartó erős tartást* biztosít erős rázkódással járó mozgásnál (step aerobik, futás, trambulin...). Push-up szivacsbetétei maximális tartást biztosítanak és kiemelik a dekoltázst. Jól szellőző, technikai szövetből készült háta kivezeti az izzadságot. * 46%-kal kisebb rázkódás, mint egy hagyományos melltartóval* (erős rázkódással járó mozgás során).
A sportfelszerelés elengedhetetlen darabja!
Sportolás közben a melleket sokkal nagyobb terhelés éri, mint a hétköznapokban. Mozgás közben tömegüknek akár 5-szöröse terhelheti a szalagokat, intenzitástól függően. A sportmelltartó tartást és kényelmet biztosít fizikai sporttevékenység közben.
Védd a melled:
A kosár mérete vagy az életkor nem számít a mell terhelésénél sportolás közben. Érzékeny testrész, amelyet szinte csak a bőr tart, így speciális és megfelelő tartást igényel. A hétköznapi melltartó kevésbé tart, így ha sportolásnál hosszú távon azt viseled, fájdalmat és megereszkedést okoz. A sportmelltartó ugyanolyan fontos, mint a ruházat többi része vagy a cipő, védi melled a zökkenések hatásától.
3 erősségű tartás a sporttól függően:
- Gyenge tartás (jóga, stretching, izomerősítés…) olyan mozgáshoz ajánlott, amely nem terheli a mellet. - Közepes tartás (fitness dance, kardioedzés…) olyan sporthoz ajánlott, ahol közepes erősségű, és nem ismétlődő a rázkódás. - Erős tartás (step aerobik, futás, trambulin...) olyan mozgáshoz, ahol intenzív a rázkódás.
Hogyan válassz méretet?
A megfelelő méret garantáltan jól tart és kényelmes. A melltartó méretének kiválasztásához mérd meg a mell körméretét: * Melltartó nélkül mérj! * Állj szemben a tükörrel! * Függőlegesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá! * Vezesd a mérőszalagot végig a mellkason! Anélkül, hogy meghúznád, vedd el a mérőszalagot! A mérés alapján a mérettáblázat segít a megfelelő méret kiválasztásában.
Hogyan készülnek a DOMYOS sportmelltartók?
Termékeink optimális kényelmet biztosítanak, és segítenek megelőzni az egészségügyi problémákat: * merevítő nélkül (nincs sérülésveszély, a nyirokcsomókat nem nyomja meg) * a lehető legkevesebb varrás a mellbimbónál (nincs irritáció) * izzadság-elvezetést segítő anyagok használata (növeli a kényelmet, jelentősen csökkenti a bőrirritáció esélyét).
Hogyan teszteltük a DOMYOS sportmelltartókat?
Valamennyi termékünket laboratóriumunkban teszteljük melltartási tesztünkkel (a mell sportolás közbeni gyorsulásának csökkenését mérjük). Mérjük és osztályozzuk őket az eredmények alapján: 1 : mérsékelt tartás 3: közepes tartás 5: erős tartás *Fitnesz sportmelltartóink jobban csökkentik a mell rázkódását, mint a hagyományos melltartók. Minimum 10%-os (1. szint), maximum 50%-os (5. szint) csökkentés.
Tesztelési folyamat
Természetesen! Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk az örömteli, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, azt, hogy mennyire bírják a mosást. És még? Ez minden? Nem, még folytatjuk.Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket.Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Kész a sportöltözeted !
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 13 március 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Női sportmelltartó

  Tökéletes a méret, az anyaga, nagyon kényelmes a viselete.

 • 30 és 39 év között
  02 január 2020
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  Sportmelltartó

  Kb 5 hónapja használom edzőtermi edzéshez, kardio edzésre és általános sétákra. A nagy kosárméret miatt nagyon kényelmes és jól tart. 95 E melltartó méretre 3x L-es méretet vásároltam. Nagyon megérte! Közepes intenzitású futásnál is jól tart. Csak ajánlani tudom!

 • 17 november 2019
  Használja: 7 és 12 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title

AZ OLDAL TETEJERE