Női sportmelltartó kardioedzéshez, 500-as, rózsaszín

Ref.
8561786
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.42 / 5 12 Vélemények
Termékelőny
Kényelmes sportmelltartó, hátul keresztpántos, mesh anyaga elvezeti az izzadságot, stílusos.

3 KAPHATÓ TERMÉKEK

Tartás
ÁTLAGOSAN: 56,1%-kal csökkenti a mell mozgását* közepes intenzitású edzésnél.
Alakformáló
A szivacsbetét hangsúlyossá teszi a dekoltázst.
Légáteresztés
Szellőző anyaga fokozott izzadságelvezetést tesz lehetővé.
Izzadság-elvezetés
Légáteresztő, gyorsan száradó anyaga szárazon tart.
Környezeti hatás
„B” OSZTÁLYZAT - Összehasonlítás: női rövid ujjú póló - technikai részletek

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 84.0% Poliészter, Fő anyag : 16.0% Elasztán Bélés : 76.0% Poliamid, Bélés : 24.0% Elasztán Gumis pánt : 83.0% Poliamid, Gumis pánt : 14.0% Elasztán, Gumis pánt : 3.0% Poliészter Varrás nélküli mellkosárbélés : 90.0% Poliészter, Varrás nélküli mellkosárbélés : 10.0% Poliuretán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért alkalmas az 500-as sportmelltartó közepes rázkódással járó mozgáshoz?
Ez az 500-as sportmelltartó, KÖZEPES TARTÁSÚ*, közepes intenzitású fitneszhez ajánlott (fitnesz tánc, kardiotréning, crosstréning) Puha pántjai, szellőző kosara és a mell alatti gumipántja jó tartást biztosít. * 45%-kal kisebb rázkódás, mint egy hagyományos melltartóval* (közepes rázkódással járó mozgás során).
A sportfelszerelés elengedhetetlen darabja!
Sportolás közben a melleket sokkal nagyobb terhelés éri, mint a hétköznapokban. Mozgás közben tömegüknek akár 5-szöröse terhelheti a szalagokat, intenzitástól függően. A sportmelltartó tartást és kényelmet biztosít fizikai sporttevékenység közben.
Védd a melled:
A kosár mérete vagy az életkor nem számít a mell terhelésénél sportolás közben. Érzékeny testrész, amelyet szinte csak a bőr tart, így speciális és megfelelő tartást igényel. A hétköznapi melltartó kevésbé tart, így ha sportolásnál hosszú távon azt viseled, fájdalmat és megereszkedést okoz. A sportmelltartó ugyanolyan fontos, mint a ruházat többi része vagy a cipő, védi melled a zökkenések hatásától.
3 erősségű tartás a sporttól függően:
- Enyhe tartás (jóga, nyújtás, izomerősítés…) olyan sporthoz ajánlott, ahol enyhe erősségű a rázkódás. - Közepes tartás (fitness dance, kardioedzés…) olyan sporthoz ajánlott, ahol közepes erősségű, és nem ismétlődő a rázkódás. - Erős tartás (step aerobik, futás, trambulin...) olyan mozgáshoz, ahol intenzív a rázkódás.
Hogyan válassz méretet?
A megfelelő méret garantáltan jól tart és kényelmes. A melltartó méretének kiválasztásához mérd meg melled körméretét:* * Melltartó nélkül mérd! * Állj szemben a tükörrel! * Függőlegesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá! * Vezesd a mérőszalagot végig a mellkason! Anélkül, hogy megszorítanád, olvasd le a méretet! A mérés alapján a mérettáblázat segítségével megtalálhatod a megfelelő méretet.
Hogyan készülnek a DOMYOS sportmelltartók?
Termékeink optimális kényelmet biztosítanak, és segítenek megelőzni az egészségügyi problémákat: * merevítő nélkül (nincs sérülésveszély, a nyirokcsomókat nem nyomja meg) * a lehető legkevesebb varrás a mellbimbónál (nincs irritáció) * izzadság-elvezetést segítő anyagok használata (növeli a kényelmet, jelentősen csökkenti a bőrirritáció esélyét).
Hogyan teszteltük a DOMYOS sportmelltartókat?
Valamennyi termékünket laboratóriumunkban teszteljük melltartási tesztünkkel (a mell sportolás közbeni gyorsulásának csökkenését mérjük). Mérjük és osztályozzuk őket az eredmények alapján: 1 : mérsékelt tartás 3: közepes tartás 5: erős tartás *Fitnesz sportmelltartóink jobban csökkentik a mell rázkódását, mint a hagyományos melltartók. Minimum 10%-os (1. szint), maximum 50%-os (5. szint) csökkentés.
Tesztelési folyamat
Természetesen! Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk az örömteli, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, azt, hogy mennyire bírják a mosást. És még? Ez minden? Nem, még folytatódik.Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket.Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Kész a sportöltözeted !
És ha nem vagyok elégedett a termékkel?
365 nap áll rendelkezésedre, hogy bármelyik Decathlon áruházba visszavidd a terméket, ha nem felelt meg az elvárásaidnak (persze csak ha nem tiszta izzadság...).
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 20 évnél fiatalabb
  01 július 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  Ajánlom

  Az előző sportmelltartóm Kalenji volt futáshoz, 3 évig szolgált. Ez még kényelmesebb is, mivel a pántok mozgathatók oldal irányba( Nem fixek ). Megfelelően tart és még jól is néz ki, ugyanúgy strapabírónak tűnik az anyag. Meg vagyok vele elégedve.

 • 03 március 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Sportmelltartó

  Kényelmes viselet

 • 01 március 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Pánt

  Elég magas vagyok, a pánt gumis ugyan de nem állítható a hossza, így picit rövid és a topp alsó része felcsuszik enyhèn. Ezáltal viszont szorosan tart.

AZ OLDAL TETEJERE