Női sportmelltartó fitneszhez, kardioedzéshez, 500-as, mintás

Ref.
8559491
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.6 / 5 119 Vélemények
Collaborators reviews
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Ikonikus fitnesz sportmelltartó mesh háttal, széles gumipánttal és szép formát kölcsönző szivacsbetéttel. Több színben és mintával kapható, hogy jól kiegészítse az összeállításod.

5 KAPHATÓ TERMÉKEK

Tartás
ÁTLAGOSAN: 45%-kal csökkenti a mell rázkódását* közepes intenzitású mozgásnál.
Alakformáló
A szivacsbetét hangsúlyossá teszi a dekoltázst.
Izzadság-elvezetés
Légáteresztő, gyorsan száradó anyaga szárazon tart.
Környezeti hatás
„C” OSZTÁLYZAT - Összehasonlítás: sportmelltartó - technikai részletek

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 90.0% Poliészter, Fő anyag : 10.0% Elasztán Hát anyaga : 76.0% Poliamid, Hát anyaga : 24.0% Elasztán Másodlagos bélés : 100.0% Poliamid Szivacsbetét : 90.0% Poliuretán, Szivacsbetét : 10.0% Poliészter Gumis pánt : 80.0% Poliamid, Gumis pánt : 20.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért alkalmas az 500-as sportmelltartó közepes rázkódással járó mozgáshoz?
Az 500-as sportmelltartó KÖZEPES TARTÁST* biztosít, ideális közepes rázkódással járó fitneszhez (pl.: táncos fitnesz, kardioedzés, cross training). A technikai designnak köszönhetően önmagában is viselheted. Széles gumipántja puha és kényelmes. Az úszóhát szellőző anyaga kivezeti az izzadságot. Az optimális kényelem érdekében merevítő nélkül, kivehető szivaccsal készült. * 45%-kal kisebb rázkódás, mint egy hagyományos melltartóval* (közepes rázkódással járó mozgás során).
A sportfelszerelés elengedhetetlen darabja!
Sportolás közben a melleket sokkal nagyobb terhelés éri, mint a hétköznapokban. Mozgás közben tömegüknek akár 5-szöröse terhelheti a szalagokat, intenzitástól függően. A sportmelltartó tartást és kényelmet biztosít fizikai sporttevékenység közben.
Védd a melled:
A kosár mérete vagy az életkor nem számít a mell terhelésénél sportolás közben. Érzékeny testrész, amelyet szinte csak a bőr tart, így speciális és megfelelő tartást igényel. A hétköznapi melltartó kevésbé tart, így ha sportolásnál hosszú távon azt viseled, fájdalmat és megereszkedést okoz. A sportmelltartó ugyanolyan fontos, mint a ruházat többi része vagy a cipő, védi melled a zökkenések hatásától.
3 erősségű tartás a sporttól függően:
- Enyhe tartás (jóga, nyújtás, izomerősítés…) olyan sporthoz ajánlott, ahol enyhe erősségű a rázkódás. - Közepes tartás (fitness dance, kardioedzés…) olyan sporthoz ajánlott, ahol közepes erősségű, és nem ismétlődő a rázkódás. - Erős tartás (step aerobik, futás, trambulin...) olyan mozgáshoz, ahol intenzív a rázkódás.
Hogyan válassz méretet?
A megfelelő méret garantáltan jól tart és kényelmes. A melltartó méretének kiválasztásához mérd meg melled körméretét:* * Melltartó nélkül mérd! * Állj szemben a tükörrel! * Függőlegesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá! * Vezesd a mérőszalagot végig a mellkason! Anélkül, hogy megszorítanád, olvasd le a méretet! A mérés alapján a mérettáblázat segítségével megtalálhatod a megfelelő méretet.
Hogyan készülnek a DOMYOS sportmelltartók?
Termékeink optimális kényelmet biztosítanak, és segítenek megelőzni az egészségügyi problémákat: * merevítő nélkül (nincs sérülésveszély, a nyirokcsomókat nem nyomja meg) * a lehető legkevesebb varrás a mellbimbónál (nincs irritáció) * izzadság-elvezetést segítő anyagok használata (növeli a kényelmet, jelentősen csökkenti a bőrirritáció esélyét).
Hogyan teszteltük a DOMYOS sportmelltartókat?
Valamennyi termékünket laboratóriumunkban teszteljük melltartási tesztünkkel (a mell sportolás közbeni gyorsulásának csökkenését mérjük). Mérjük és osztályozzuk őket az eredmények alapján: 1 : mérsékelt tartás 3: közepes tartás 5: erős tartás *Fitnesz sportmelltartóink jobban csökkentik a mell rázkódását, mint a hagyományos melltartók. Minimum 10%-os (1. szint), maximum 50%-os (5. szint) csökkentés.
Tesztelési folyamat
Természetesen! Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk az örömteli, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, azt, hogy mennyire bírják a mosást. És még? Ez minden? Nem, még folytatódik. Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket.Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Kész a sportöltözeted !
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
 • 20 és 29 év között
  12 május 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  sportmelltartó

  kényelmes, jó a szabása, bár 2 mérettel nagyobb kellet, mint amit szoktam hordani

 • 24 március 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  ..

  ..

 • 20 és 29 év között
  17 március 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  Remek darab!

  Első hordásnál még picit szoros, de biztos tágul idővel. Rendesen tart, szépen is néz ki.

 • 24 március 2020
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Perfect fit

  Cup size should be a bit smaller. Otherwise every thing is perfect

AZ OLDAL TETEJERE