Női póló kímélő tornához, pilateshez 530-as, tengerészkék

Ref.
8561604
Termékelőny
V nyakú, sportos szabású, a hátán légáteresztő póló, egyszerre technikai és nőies.

3 KAPHATÓ TERMÉKEK

Lágy tapintás
A pamut és a modál keveréke, puha és könnyű!
Rugalmas anyag
A rugalmas mozdulatokat az anyagban lévő elasztán biztosítja.
Izzadság-elvezetés
Elvezeti az izzadságot!

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 33.0% Pamut, Fő anyag : 33.0% Modál, Fő anyag : 30.0% Poliészter, Fő anyag : 4.0% Elasztán Betét : 54.4% Pamut, Betét : 42.0% Poliészter, Betét : 3.6% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

JÓ TERMÉK, A LEGJOBB ÁRON!
A Decathlonnál saját magunk tervezzük, gyártjuk és értékesítjük a termékeinket, szerte a világban. Ennek köszönhetően teljes mértékben követni tudjuk életútjukat: a tervezéstől az értékesítésig, a csomagoláson, szállításon át, a marketinget is beleértve A célunk egyszerű: egyre jobb termékeket ajánlani kímélő tornához és pilateshez minél több ember számára, elérhető és alacsony áron.
Termékek kialakítása kímélő tornához, pilateshez:
A rendszeres, alacsony vagy magas intenzitású kímélő tornához és pilateshez (fitnesz, nyújtás, izomfeszesítés és -erősítés, pilates) szánt ruházati választék kialakításának köszönhetően ideális az erőnlét, az alak és az egészség megőrzéséhez. Tervezőcsapatunk a pilates ruházati választékot úgy alakította ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen. A termékeket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
Mikor vásárlóink jó közérzete a tét, tervezőcsapatunk akcióba lép!
Nincs többé mozgás közben zavaró címkevég! A címkét nem közvetlenül a termékre, hanem egy szövetbetétre varrjuk. Így nyugodtan kivághatod, nem kell amiatt aggódnod, hogy tönkreteszed a terméket.
AZ OLDAL TETEJERE