Női nadrág dinamikus jógához Studio, lágy esésű, fekete

Ref.
8560342
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Rugalmas, légáteresztő, technikai bevarrásokkal ellátott nadrág, mely elegánsabb, mint egy legging, és melyet így az irodában és jógaórán is viselhetsz.
Szabad mozgás
Répa szabású nadrág. Elasztánnal: még rugalmasabb.
Izzadság-elvezetés
Technikai anyaga felszívja, szétteríti a nedvességet és gyorsan megszárad.
Lágy tapintás
Rugalmas, bolyhozott anyag.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 91.0% Poliészter, Fő anyag : 9.0% Elasztán Gumis pánt : 78.6% Poliészter, Gumis pánt : 21.4% Gumi (NR) - Latex
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Nadrág dinamikus jógához, az irodától a jóga óráig!
Ez a nadrág maximális mozgásszabadságot biztosít dinamikus jóga közben. Bő szabású és légáteresztő, követi minden mozdulatodat. Elég vastag a szövet, hogy ne látsszék át, magas a dereka: magabiztosan végezheted az ászanákat. Állítható száraljának köszönhetően fejjel lefelé sem mozdul el. 2 zsebbel és szorítózsinórral a derékban.
Hogyan álmodjuk meg a termékeinket?
8-an vagyunk a csapatban: kezdőtől a jógaoktatóig. Szenvedélyünk a jóga. Legyen szó kímélő vagy dinamikus jógáról, az egyensúlyra törekszünk. A jóga nagyköveteivel közösen olyan termékeket álmodunk meg, melyek megfelelnek az elvárásaitoknak. Valljuk, hogy a jógának a környezet tiszteletének pozitív üzenetét kell hordoznia.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 40 és 49 év között
  05 január 2021
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Good Buy

  Comfy. The pockets is a plus

  Brand's answer :

  Hi Juliana,


  Thank you for submitting your review! I am glad to hear that this Studio Women's Draping Dynamic Yoga Bottoms - Black is comfortable for you and to your liking as well!


  Did you know? Our sport sessions are available for all our Decathlon Members and they are FREE :). Put your new sports apparels on and sweat it out with us in yoga, pilates, functional training, kick-boxing HIIT and more! Sign up directly on our website: click HERE!


  I look forward to welcoming you soon in Decathlon! :)  Sport on safely!

  Amalina

  Digital Interaction Relay

AZ OLDAL TETEJERE