Női nadrág dinamikus jógához Studio, lágy esésű, fekete

Ref.
8484581
Termékelőny
Rugalmas, légáteresztő, technikai bevarrásokkal ellátott nadrág, mely elegánsabb, mint egy legging, és melyet így az irodában és jógaórán is viselhetsz.
Szabad mozgás
Répa szabású nadrág. Elasztánnal: még rugalmasabb.
Izzadság-elvezetés
Technikai anyaga felszívja, szétteríti a nedvességet és gyorsan megszárad.
Lágy tapintás
Rugalmas, bolyhozott anyag.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 94.0% Poliamid, Fő anyag : 6.0% Elasztán Gumis pánt : 78.6% Poliészter, Gumis pánt : 21.4% Gumi (NR) - Latex
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Nadrág dinamikus jógához, az irodától a jóga óráig!
Ez a nadrág maximális mozgásszabadságot biztosít dinamikus jóga közben. Bő szabású és légáteresztő, követi minden mozdulatodat. Elég vastag a szövet, hogy ne látsszék át, magas a dereka: magabiztosan végezheted az ászanákat. Állítható száraljának köszönhetően fejjel lefelé sem mozdul el. 2 zsebbel és szorítózsinórral a derékban.
Hogyan álmodjuk meg a termékeinket?
8-an vagyunk a csapatban: kezdő jógázótól a jógaoktatóig. Szenvedélyünk a jóga. Legyen szó kímélő vagy dinamikus jógáról, az egyensúlyra törekszünk. Jóga csapatunkkal közösen olyan termékeket álmodunk meg, melyek megfelelnek az elvárásaitoknak. Valljuk, hogy a jógának a környezet tiszteletének pozitív üzenetét kell hordoznia.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
AZ OLDAL TETEJERE