Női nadrág dinamikus jógához, lágy esésű, fekete

Ref.
8484581
Termékelőny
Rugalmas, légáteresztő, technikai bevarrásokkal ellátott nadrág, mely elegánsabb, mint egy legging, és melyet így az irodában és jógaórán is viselhetsz.
Szabad mozgás
Répa szabású nadrág. Elasztánnal: még rugalmasabb.
Izzadság-elvezetés
Technikai anyaga felszívja, szétteríti a nedvességet és gyorsan megszárad.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 94.0% Poliamid, Fő anyag : 6.0% Elasztán Gumis pánt : 78.6% Poliészter, Gumis pánt : 21.4% Gumi (NR) - Latex
Ajánlott
Dinamikus jógához: Ashtanga, Vinyasa, Power, Hot jóga. "Az irodából a jógába"
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Nadrág dinamikus jógához:
Ez a nadrág maximális mozgásszabadságot biztosít dinamikus jóga közben. Bő szabású és légáteresztő, követi minden mozdulatodat. Elég vastag a szövet, hogy ne látsszék át, magas a dereka: magabiztosan végezheted az ászanákat. Állítható száraljának köszönhetően fejjel lefelé sem mozdul el. 2 zsebbel és szorítózsinórral a derékban.
A jóga termékek kialakítása:
Jóga közben elengedhetetlen a kényelem, ezért a ruházati választékot úgy terveztük, hogy a termékek szabad mozgást biztosítsanak. Termékeinket úgy terveztük, hogy neked csak a légzésre és a testtartásra kelljen koncentrálnod! A termékeket használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük.
Kinek való a dinamikus jóga (Ashtanga jóga, Hot jóga, stb.)?
A dinamikus jóga ideális választás azoknak, akik fizikai igénybevétellel járó mozgásra vágynak, vagy olyan sportot űznek - például futnak, búvárkodnak, szörföznek vagy táncolnak -, mely nagyfokú koncentrációt, hajlékonyságot, állóképességet és kitartást igényel. A jóga rendkívül hatékony kiegészítője más mozgásformáknak, így nem csoda, hogy egyre több élsportoló is érdeklődik iránta.
AZ OLDAL TETEJERE