Női leggings kímélő jógához, varrásmentes, szürke, bordó

Ref.
8556282
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
2 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Testre simuló terméket keresel a jógapozíciókhoz? Varrásmentes technológiájának és pamutalapú anyagának köszönhetően csak a légzésre kell koncentrálnod, a bőrirritációra nem.
Jó tartás
Magas dereka le- és felhajtva is tartja, de nem szorítja a hasat.
Szabad mozgás
A szövet rugalmassága miatt zavartalan benne a mozgás.
Bőrbarát
Varrás nélküli kialakítás, nem dörzsöli a bőrt.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 61.0% Pamut, Fő anyag : 34.0% Poliamid, Fő anyag : 5.0% Elasztán
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Pamutalapú, varrásmentes legging:
Ez a legging maximális mozgásszabadságot és páratlan kényelmet biztosít kímélő jóga közben. Rásimul a testre, rendkívül puha, el is feledkezel róla. Magas dereka lehajtható: minden testalkathoz ideális, akár kismamáknak is. A szárán levélminta található.
Hogyan álmodjuk meg a termékeinket?
8-an vagyunk a csapatban: kezdő jógázótól a jógaoktatóig. Szenvedélyünk a jóga. Legyen szó kímélő vagy dinamikus jógáról, az egyensúlyra törekszünk. Jóga csapatunkkal közösen olyan termékeket álmodunk meg, melyek megfelelnek az elvárásaitoknak. Valljuk, hogy a jógának a környezet tiszteletének pozitív üzenetét kell hordoznia.
Mi az a kismama jóga?
A kismama jóga a légzési technikákra és a testtartásokra összpontosít, amelyek segítik a kismamákat a szülés előtt, közben és után. A jógaoktatók segítenek begyakorolni azokat a pozíciókat, melyek megerősítik és rugalmassá teszik az izmokat, vagyis segítenek felkészülni a szülésre.
A kismama jóga kedvező hatásai:
Jó sok van ám! A fejleszti az izomerőt, a kitartást és a rugalmasságot, ami a szülés szempontjából igen fontos. Javítja az alvás minőségét. Csökkenti a derékfájdalmakat. Stresszoldó és koncentrációjavító hatása van - Vagyis nyugodtan jógázz várandósan is!
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 30 és 39 év között
  29 április 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  Nice looking leggings but bad quality

  I loved these leggings from the fist try. But on the second occasion wearing them they started to come apart on both sides at the seams at the crotch area.. Sadly poor quality, although they felt and looked amazing wearing them - for that one time :(

AZ OLDAL TETEJERE