Női legging street dance-hez, fitneszhez, fekete

Ref.
8527826
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Hip-hop, Zumba, Breakdance... Könnyű ruházatot keresel, mely követi a mozdulatokat? Farmer hatású, rugalmas legging, mely stílusosan karcsúsítja alakodat!
fölött
4 490 Ft3 490 Ft*
Szabad mozgás
Rugalmas anyaga nagy mozgásszabadságot biztosít.
Lágy tapintás
Az anyag fő összetevője pamut: nagyon kényelmes.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 63.0% Pamut, Fő anyag : 27.0% Poliészter, Fő anyag : 10.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan válassz ruházatot modern tánchoz, táncos fitneszhez és street dance-hez?
A modern tánc és a táncos fitnesz ruházata sokszor jóval kötetlenebb, mint a klasszikus baletté, melyet gyakran a balettmester határoz meg. Az egyetlen megkötés, hogy kényelmesen, szabadon mozoghass benne. A bő alsó, testhezálló felső, vagy a szűkített szárú alsó és bő felső ideális választás. Húzz egymásra több réteget, légy még stílusosabb! (póló + ujjatlan felső vagy póló + sportmelltartó)
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként vállalta, hogy feltünteti termékei környezetre gyakorolt hatását. Honlap: sustainability.decathlon.com Magyarázó videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 30 és 39 év között
  02 július 2017
  Használja: Több mint 1 éve
  That review has been deposited on this product version
  Kényelmes

  Nagyon szeretem, nagyon kényelmes!

AZ OLDAL TETEJERE