Női legging jógához, YOGA+, légáteresztő, égszínkék mintás

Ref.
8491802
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.75 / 5 4 Vélemények
Termékelőny
Olyan nadrágot szeretnél, melyet észre sem veszel? A testre simul, de a többi fontos tulajdonságról sem feledkeztünk meg: nem látszik át, légáteresztő, tartja a hasat! Kulcszseb a derékban.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Szabad mozgás
Elasztánnal: még rugalmasabb.
Izzadság-elvezetés
Technikai anyaga felszívja, szétteríti a nedvességet és gyorsan megszárad.
Áttetsző
Anyaga nem látszik át semmilyen pozícióban.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 88.0% Poliamid, Fő anyag : 12.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Dinamikus jógához: Ashtanga, Vinyasa, Power, Hot jóga.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Mosógépben maximum 30°C-on mosható. Szárítógépben nem szárítható. Nem vasalható. A ruházat megfelelő tisztítása fontos szerepet játszik a környezetszennyezés visszaszorításában! Kerüld az előmosást! Ha 40°C helyett 30°C-on mosod ruháidat, akár az energia 37%-át is megspórolhatod! Olyan mosóport használj, amely igazoltan kevésbé terheli a környezetet, és amelynek újrahasznosított anyagokból készült a csomagolása!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Legging dinamikus jógához:
Kialakításának köszönhetően maximális mozgásszabadságot biztosít dinamikus jóga közben. Rásimul a testre, légáteresztő, követi a mozdulatokat, ideális fordított pozíciókhoz is. Elég vastag a szövet, hogy ne látsszék át, magas a dereka: magabiztosan végezheted az ászanákat.
A jóga termékek kialakítása:
Jóga közben elengedhetetlen a kényelem, ezért a ruházati választékot úgy terveztük, hogy a termékek szabad mozgást biztosítsanak. Termékeinket úgy terveztük, hogy neked csak a légzésre és a testtartásra kelljen koncentrálnod! Használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük őket.
Kinek való a dinamikus jóga (Ashtanga jóga, Hot jóga, stb.)?
A dinamikus jóga ideális választás azoknak, akik fizikai igénybevétellel járó mozgásra vágynak, vagy olyan sportot űznek - például futnak, búvárkodnak, szörföznek vagy táncolnak -, mely nagyfokú koncentrációt, hajlékonyságot, állóképességet és kitartást igényel. A jóga rendkívül hatékony kiegészítője más mozgásformáknak, így nem csoda, hogy egyre több élsportoló is érdeklődik iránta.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként vállalta, hogy feltünteti termékei környezetre gyakorolt hatását. Honlap: sustainability.decathlon.com Videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 30 és 39 év között
  03 január 2019
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Megfelelő

  Edzéshez tökéletes

 • 30 és 39 év között
  18 augusztus 2018
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Kényelmes, meleg, jó szabású

  Kényelmes, meleg, jó szabású

 • 30 és 39 év között
  24 január 2018
  Használja: 7 és 12 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  Tökéletes

  Jógához és tánchoz is viselem. Nagyon kényelmes anyaga van, szabad mozgást biztosít.

AZ OLDAL TETEJERE