Női lábszármelegítő baletthez és modern tánchoz, szilvakék

Ref.
8547400
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Jól bemelegítve szeretnél táncolni? A kényelmes és hőtartó lábszármelegítő ideális bemelegítéshez. Tudásszinttől függetlenül bárki használhatja.
Meleg
Anyaga segít bemelegíteni az izmokat.
Rugalmas anyag
Gumírozott szára nem csúszik tánc közben.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 76.0% Akril, Fő anyag : 22.0% Poliamid, Fő anyag : 2.0% Elasztán
Approved by
Mérnökünk, Inès, amatőr és profi balettozókkal teszteltette a terméket.Edzéseik alatt viselték a terméket, majd elmondták negatív és pozitív tapasztalataikat.A visszajelzéseknek megfelelően dolgoztunk fejlesztendő pontjainkon, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az elvárásoknak.Caroline, termékmenedzser, szintén teszteket végeztet a méretekre vonatkozóan, hogy minden méret is pontosan megfeleljen viselőjének.
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért viselj combmelegítőt?
Használata tánc- és tornaóra előtt és után javasolt, az izmok melegen tartása érdekében. A bemelegítés tudásszinttől függetlenül az óra elengedhetetlen része. Egyszerű és színes, bújtatós kialakítású lábszár- és combmelegítőink széles választékával várunk.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

  • 04 január 2019
    Használja: 2 és 8 hét között
    That review has been deposited on this product version
    Great look

    I love these leggings, they are very bright and super warm. Would probably prefer to have under the foot too but they look and feel great.

AZ OLDAL TETEJERE