Női lábfejmelegítő, szürke

Ref.
8490226
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Jól bemelegítve szeretnél táncolni? A kényelmes és hőtartó lábszármelegítő ideális bemelegítéshez. Tudásszinttől függetlenül bárki használhatja.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Hőszigetelő hatás
Anyaga segíti a boka és a rüszt izmainak bemelegedését.
Jó tartás
Alja gumírozott és sarkán nyitott: jól illeszkedik a lábfejre.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 76.0% Akril, Fő anyag : 22.0% Poliamid, Fő anyag : 2.0% Elasztán
Approved by
Mérnökünk, Inès, amatőr és profi balettozókkal teszteltette a terméket.Edzéseik alatt viselték a terméket, majd elmondták negatív és pozitív tapasztalataikat.A visszajelzéseknek megfelelően dolgoztunk fejlesztendő pontjainkon, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az elvárásoknak.Caroline, termékmenedzser, szintén teszteket végeztet a méretekre vonatkozóan, hogy minden méret is pontosan megfeleljen viselőjének.
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért viselj lábszármelegítőt?
Használata az óra előtt és után javasolt, az izmok melegen tartása érdekében. A bemelegítés tudásszinttől függetlenül a táncóra elengedhetetlen része. Egyszerű és színes, bújtatós kialakítású lábszármelegítőink széles választékával várunk.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 30 és 39 év között
  29 március 2019
  Használja: 7 és 12 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Egyik kedvenc

  Nagyon szeretem. Jó, hogy ilyen hosszú, és hogy a lábfejet is takarja. Jó meleg. Én utcára használom cicanadrágra. Már három párom van. Egyedül annyi kivetnivalót találtam benne, hogy elkezdett bomlani az alja, és el kellett varrjam a biztonság kedvéért, hogy ne bomoljon tovább.

AZ OLDAL TETEJERE